El femení de bàsquet aconsegueix la primera victòria a la nova categoria

CE Molins de Rei 69-40 Sedis Efausa. Les molinenques van ser superiors a un gran rival i van acabar sentenciant un partit molt igualat fins al tercer període.

El Molins va aconseguir la primera victòria a Primera // Alena Arregui

El Molins va aconseguir la primera victòria a Primera // Alena Arregui

El sènior femení de bàsquet es presentava al Poliesportiu Municipal amb un balanç de zero victòries i tres derrotes. Molt diferent era el panorama del Sedis Bàsquet, que arribava invicte. Però ja ho havia avisat al blog del club Pere Galimany, entrenador del CE Molins de Rei, que la recompensa al treball realitzat cada cop era més a prop.

Va ser un partit molt igualat fins al tercer quart, on les molinenques van demostrar la seva millor versió fins al dia d’avui. La clau del partit va ser la sòlida defensa de les locals, que van saber aguantar durant tota la cita. Tanmateix, el primer període va ser pobre en quant a punts. Als 5 minuts de joc, l’electrònic marcava un 2-3 com a conseqüència del desencert inicial de les molinenques però també de la bona defensa local que no deixava que en cap cas el Sedis es sentís còmode. El primer quart va acabar amb un resultat de 6-8.

En el segon període el Molins va aconseguir posar-se per davant del marcador per primer cop. I no deixaria d’estar-ho en tot el que quedava de partit. Quan no tenien la pilota, les noies de Pere Galimany treballaven de valent, cosa que incomodava el rival, que era capaç de capgirar el marcador. Les bones intervencions per robar pilotes i la bona execució dels contraatacs, juntament amb el joc interior van ser claus per fer els punts de les locals. El segon quart acabava  25-21.

El femení de bàsquet va sortir amb la mateixa tònica a la represa. Seria en aquest període on es marcaria la diferencia. Tot i que en algun moment va fallar l’encert i semblava que el Sedis retallaria distancies, un parell de cistelles consecutives van animar les locals –i a tot el poliesportiu– i es va acabar sentenciant el partit. S’arribava a l’últim període amb un esperançador 44-32.

La defensa molinenca va donar una lliçó d’ordre, tensió i agressivitat suficient per a incomodar un Sedis que no donava res per perdut. L’equip visitant va acabar amb dues jugadores eliminades per 5 faltes, i el Molins era l’amo i senyor dels rebots tant defensius com ofensius. Les de La Seu d’Urgell només ho podien provar de 3. En l’últim tram del partit al CE Molins va entrar-li tot el que provava a cistella. Dos triples gairebé consecutius sentenciaven definitivament el duel i augmentaven la diferencia a gairebé la trentena de punts. El resultat final va ser 69-40.

El Molins va aconseguir la primera victòria del club a Primera Catalana. Una victòria molt treballada no només durant tot el partit sinó durant tot el que va de temporada. Les molinenques van mostrar la seva millor versió davant un rival que arribava invicte. Aquest fet demostra que, tot i la inexperiència en la categoria, si s’ho proposen, les de Pere Galimany poden amb qualsevol equip de la taula.

Recomanacions personalitzades