Jesús Cardona: #Jorgastr14

Pastisseria Cardona

jesus_2012 - copiaUs explico el somni de la nit d’ahir: llegia una crònica de les Jornades Gastronòmiques del 2014 a la web d’un diari anglès. Parlava d’un gran èxit organitzatiu, del nivell culinari català i proposava als lectors visitar aquesta vila situada a 10 km de la capital del país.

Les Jornades d’enguany també han estat un èxit d’assistència de públic i d’organització. També ho han estat a les xarxes socials. La suma de Mercat Municipal, restauració i comerç alimentari especialitzat és guanyadora. Si no fos així no s’hauria arribat a la novena edició.

Per mi ara s’hauran de fer dues passes endavant. La primera: implicar els hotels de la vila a les Jornades. Que hi portin els seus cuiners; després ja vindran els seus clients als nostres restaurants i als nostres comerços.

La segona passa endavant: portar restauradors d’arreu del país. Situaríem Molins de Rei al mapa. El mercat, els restaurants i comerços molinencs hi hem de continuar participant. Però de la mateixa manera que ara venen les caves i les bodegues, també estaria molt bé que vinguessin restauradors de fora de Molins de Rei. De l’intercanvi d’experiències en sortirien coses positives.

Pe fer tot això comptem amb l’experiència organitzadora d’Expogestió. És un pecat deixar-la escapar. Per a les properes edicions necessitem més bloggers, més “hashtags”, més crítics gastronòmics. Qui sap, potser un dia un periodista estranger escriurà una crònica a sobre de les tovalles del restaurant molinenc que aquest migdia ha visitat.

Jesús Cardona, Pastisseria Cardona

Recomanacions personalitzades