El molinenc Jordi Comas guanya la Mitja Marató de Sant Cugat

L’atleta molinenc Jordi Comas, que ja es va proclamar vencedor de la darrera cursa de Sant Miquel, ha tornat a guanyar a la mitja marató de Sant Cugat. 

JORDI-COMAS-2

Jordi Comas creuant la línia d’arribada a la Cursa de Sant Miquel // Miquel Salinas

En la trentena edició de la Mitja Marató de Sant Cugat que es celebrava el passat 29 de setembre, Comas ha estat l’atleta més ràpid amb un temps d’una hora i deu minuts. El molinenc va realitzar una heroica escapada en solitari en els metres finals.

Comas ha destacat el nivell de la cursa en declaracions a Cugat.cat : “La dificultat de la cursa és molt important, però m’he dosificat i he triat el moment just per marxar del grup, i ha sortit bé”, afirmava en declaracions al mitjà públic de Sant Cugat.

L’organització ha estat un èxit amb un centenar de voluntaris durant la prova que ha reunit a uns 1.800 atletes. En categoria femenina va vèncer Esther Montosa amb un temps d’una hora i 32 minuts.

Podi a la Triatló de Barcelona

El passat 6 d’octubre es va disputar la triatló de Barcelona i la prova, que va reunir a més de 6.000 atletes, també va tenir protagonisme molinenc. L’equip Centre Miquel Salinas, de Molins de Rei, va aconseguir pujar al podi al quedar en segona posició. Marc Calzada va fer de nedador, Miquel Tarragó de ciclista i un dels atletes en un estat de forma més brillant, Jordi Comas, va fer el tram d’atletisme.

Recomanacions personalitzades