L’Atlètic Incresa aconsegueix mantenir l’amateur femení

Finalment l’Atlètic Incresa tindrà jugadores per competir aquesta temporada després de superar les dificultats que se li van presentar al club blanc-i-blau fa unes setmanes. El conjunt amateur femení serà entrenat per Roque Bonilla i Armando Amadeu.

Al final, sí que hi haurà equip femení // Atlètic Incresa

Al final, sí que hi haurà equip femení // Atlètic Incresa

Bones noticies les que arriben des de el Ricard Ginebreda. Finalment, les coses han sortit bé i l’Atlètic Incresa tindrà equip femení per competir aquesta temporada, després fer front a la sortida de moltes de les seves jugadores. Amb 7 efectius al cadet-juvenil i 12 al amateur ha estat una tasca impossible poder mantenir els dos conjunts. La decisió final ha estat eliminar l’equip cadet-juvenil i mantenir l’amateur. D’aquesta manera, els dos equips es fusionen i aconsegueixen una plantilla que permeti al club competir.

“Vam esperar fins a l’últim moment ja que hi havien molts equips femenins que es trobaven en una situació similar a la nostra”, reconeix l’entrenador del femení i jugador del primer equip, Roque Bonilla, en declaracions a Viu Molins de Rei . Van marxar jugadores, veiem que això no avançava i al final vam decidir ajuntar als dos equips per poder competir”, explica.

Aquesta era una de les opcions possibles per salvar el futbol femení al barri del Canal i, finalment, s’ha fet efectiva. L’equip comptarà amb 15 o 16 jugadores totes vingudes del planter. Jugaran els dissabtes a les sis de la tarda al Municipal Ricard Ginebreda.

Recomanacions personalitzades