L’Atlètic Incresa remunta un 0 a 2 i ja és líder

Atlètic Incresa 5 – 2 Joventut Can Pi. Els del barri del Canal firmen un inici lliga impecable, tot i que els de L’Hospitalet els hi van posar les coses molt difícils.

Al minut 83 l'Atlètic Incresa encara empatava a 2 // Alena Arregui

Al minut 83 l’Atlètic Incresa encara empatava a 2 // Alena Arregui

El resultat final podria fer pensar que es va viure un partit plàcid al Ricard Ginebreda, però, tot i que durant els 90 minuts l’Atlètic Incresa va mostrar més ofici i va comptar amb la gran majoria d’ocasions, els locals es van veure obligats a remuntar el 0-2 amb què es va arribar a la mitja part. No va ser fins a les acaballes del partit que els de Isaac Bustamante van poder sentenciar el matx.

Els primers minuts de la tercera jornada de lliga van ser totalment de l’Atlètic Incresa. Tant, que un bon grapat d’ocasions per part dels locals feia pensar que obririen aviat el marcador. Però cap de les arribades acabava en gol, i ja se sap que perdonar massa acaba passant factura. El Joventut Can Pi anava agafant protagonisme al partit i, aprofitant que a partir del minut 20 l’Incresa perdia intensitat, va arribar el primer gol dels visitants. Els de L’Hospitalet, amb moltes menys ocasions, s’havien posat per davant al marcador.

El ritme del partit el seguia marcant l’Atlètic Incresa però tot i així el rival aconseguia apropar-se a la porteria local amb ocasions puntuals però perilloses. Al minut 33 va arribar el segon gol del Joventut Can Pi, que va aprofitar una errada en el servei de porteria on el porter i la defensa local no es van entendre.

L’Incresa seguia intentant-ho. Al minut 41 l’àrbitre podia haver xiulat un penal sobre David Rivas que va semblar prou clar, però el col·legiat no ho va trobar pertinent. En canvi, sí va xiular pena màxima després de la mà d’un defensa del Joventut Can Pi a la mateixa àrea. Jona Nuñez va fallar el penal que hauria significat el primer gol dels locals.

La represa va començar amb un Incresa decidit a capgirar el marcador. Després d’insistir-hi, al minut 53 va arribar per fi el primer gol dels d’Isaac Bustamante. David Rivas va definir davant el porter i l’Incresa començava a pensar que la remuntada era possible. Els locals no deixaven d’intentar-ho, però es fallaven massa ocasions.

El gol de l’empat va arribar de la mà de ‘Keko’ Muñoz, quan el partit encara tenia 25 minuts per endavant. L’incresa es creixia. Volia els tres punts. Les oportunitats seguien arribant de la mà dels locals però, uns cops la falta d’encert, unes altres el refús de la defensa evitaven que els del barri del Canal sentenciessin.

Al minut 71 la insistència va tenir la seva recompensa. El gol de Carlos Ruiz feia real la remuntada. Encara hi va haver temps perquè de nou David Rivas i finalment Rafa López ampliessin el contundent resultat. Amb el 5-2 l’àrbitre va xiular el final del partit.

La conclusió positiva d’aquest partit és com la Incresa ha estat capaç de sobreposar-se a les adversitats i lluitar en tot moment pels tres punts. 9 de 9 punts possibles en un inici de lliga brillant i la consolidació com a líders de la categoria, empatats a punts amb l’Espluguenc i el Pesacadores CF.

Fitxa Atlètic Incresa - Can Pi 2013

Recomanacions personalitzades