Fins que Criado va voler

Vinyets Molí Vell 0 – 4 Molins de Rei CF. Criado va entrar al minut 56 al terreny de joc, amb 0-0 i badalls a la grada. Va donar dues assistències a Agudo en dos minuts i en va fer dos més, el primer d’ells per emmarcar-lo i penjar-lo a la nevera durant una bona temporada.

Criado va decidir el partit // Adrià Casaín

Eric Criado va decidir el partit // Adrià Casaín

Fins que Criado va voler perquè si no hagués volgut -o si Joan Garcia se l’hagués guardat, ja que arrossega molèsties des de fa dies- el partit hauria estat un empat avorridot de manual. Però Criado és un d’aquells jugadors que et canvia un matx i el dissabte tenia ganes de fer de les seves.

Les baixes tornaven a obligar el míster a moure fitxa en la visita al camps del Vinyets Molí Vell. A causa de les lesions de Dalmau i Torelló, els dos habituals al centre, van jugar Joan Gosa i Francisco Alcaide. Van rendir bé, sobretot Fran, que ja va ser considerat “jugador revelació” el curs passat pels propis companys. Jordi Prats va tornar a ser titular per un Criado que es va quedar al banc d’inici degut a una pubàlgia.

La sortida de pilota, i això és notícia, va ser un dels millors aspectes defensius del Molins, o ofensius millor dit, ja que això permetia tenir un major control del partit. Però les ocasions estaven encara ben lluny.

Els locals va tenir un penal a favor just abans d’acabar la primera meitat, encara que Ferran de Palol, que està demostrant una gran forma en aquestes cinc primeres jornades, el va aturar. Els aficionats santboians s’ofegaven amb les pipes, a falta d’un minut es podien haver posat per davant i obligar així a replantejar els esquemes al staff molinenc.

Va arribar els descans amb taules. Difícil d’interpretar-les, cap equip havia tingut clares ocasions, sí és cert que el Molins va tenir més la pilota però sense profunditat resulta inútil. 

La dinàmica no canviava i va ser llavors, al minut 56 concretament, quan va trepitjar la gespa Criado per suplir Jordi Prats. També ho feia Oleguer Pujol, recuperat de la lesió, en lloc de Manel Real, central de 19 anys que ha rendit de meravella quan se li ha exigit una mica.

L’equip continua sent el més golejador de la lliga, amb 17 dianes en 5 partits. Xifres de rècord total

En menys de deu minuts d’aquests canvis, el resultat ja era de 0-2. Primer una passada per sobre de la defensa de Criado a Agudo, i només dos minuts després, es repetia la seqüència Criado-Agudo. Com s’entenen els dos davanters! Són els dos jugadors amb més gol de l’equip, ja en sumen 6 cadascú.

Amb el partit més o menys sentenciat Eric Criado volia més protagonisme encara i va deixar dos grans gols abans de marxar als vestidors. Primer una pilota que rep per banda esquerre, finta a dos rivals amb un moviment tècnic excel·lent i deixa la pilota al fons de la xarxa. Sembla fàcil quan ell ho fa, no tant quan algú altre ho intenta. El segon va arribar en l’últim minut, després d’una assistència de Méndez, i va servir per tancar la seva particular exhibició: en 34 minuts, dos assistències i dos gols. 

El Molins de Rei CF continua invicte amb tres victòries i dos empats, suma així 11 punts i és ja el segon classificat de la taula del grup 8è de Tercera Catalana. El proper diumenge arriba el que és “el derbi d’aquesta temporada” ja que l’Atlètic Incresa és a Quarta, el Papiol és el veí més proper de la lliga. Els papiolencs arribaran un punt per sota dels molinencs i voldran marxar del Josep Raich per damunt de la classificació. S’espera una gran entrada i Criado i la resta treballaran per seguir el camí correcte.

Captura de pantalla 2013-10-07 a las 16.36.44

Recomanacions personalitzades