Victòria apodíctica del CFS Molins 99 a Ripollet per 5 a 6

Ripollet 5 – 6 CFS Molins 99. Tot i començar perdent per dos gols a zero en un mal inici de partit, els molinencs van capgirar el marcador i demostren que aquesta temporada seguiran somiant amb tot.

Els molinencs segueixen sense haver perdut ni un sol partit en 15 jornades. // CFS Molins 99

Els molinencs han començat amb bon peu a la categoria // Arxiu — CFS Molins 99

Un partit vibrant el que es va poder viure a Ripollet, i més encara quan el conjunt local es va avançar amb dos gols, aprofitant un ensurt defensiu i un penal, al primer tram de la primera meitat. El CFS Molins 99 va començar, poc a poc, a pressionar i a forçar el rival en tasques defensives, fins que Ivan va retallar diferències amb una canonada. El gol de l’empat el va fer Alex B. aprofitant una bona passada d’Óscar minuts abans de finalitzar els primers vint minuts de partit.

Al segon temps els molinencs van agafar el control del partit, primer Alex S. va fer el 2-3, el quart va ser en pròpia en una jugada embolicada, i el 2-5 arribà mitjançant Agus, que va definir bé davant del porter. El Ripollet va posar cinc homes a la pista, jugant amb porter-jugador, i va aconseguir marcar dos gols (4-5).

Llavors, Sergi va aprofitar la tàctica ofensiva del Ripollet per marcar el 4-6 des de la seva porteria. Els locals encara tindrien temps en fer el 5-6 i fer patir el Molins 99 fins al final.

Victòria necessària i alhora complicada en una pista més difícil encara que demostra que aquests homes ho volen tot també aquest any, i és una de les millors notícies esportives a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades