El masculí de bàsquet aconsegueix la primera victòria fora de casa

CB Morell 65-68 CE Molins de Rei. El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei va necessitar una pròrroga per emportar-se la victòria de la pista del Morell. 

El CE Molins de Rei va perdre després de tenir la victòria a les seves mans // Jose Polo

El CE Molins de Rei porta un balanç de 2-1 // Jose Polo

Veure al sènior masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei en la seva segona temporada a Primera és sinònim d’emoció. En tres partits s’han arribat a dues pròrrogues i l’altre matx es va resoldre als minuts finals. De moment, l’equip entrenat pel gallec Juan Couto controla bé aquestes situacions ajustades i porta un balanç de 2 victòries i 1 derrota.

L’última victòria va ser aconseguida a la pista del CB Morell per 65 a 68. Va ser un partit “poc vistós”, expliquen des del blog de la secció. El matx va ser igualat durant els dos primers períodes (12-11 en el primer període i 23-26 al descans) però a la represa el Morell es va escapar a l’electrònic fins agafar una avantatge de 15. Llavors va aparèixer el jove Jorge Alfaro, que va canviar la tendència del partit. A més, el seu germà Dani Alfaro també va posar-se “on fire” i amb l’equip defensant bé, el CE Molins de Rei va capgirar la situació fins situar-se per davant (55-59) en els minuts finals. Al final, els locals van serrar les dents per empatar el matx i es va arribar a la pròrroga.

Aquí el Molins va ser un equip més serè que el rival, fet que va possibilitar sumar la segona victòria fora de casa per 65 a 68. Des del club, es destaca la figura de Dani Alfaro amb 24 punts i 16 de 18 en tirs lliures. D’aquesta manera, el CE Molins de Rei arrodoneix un bon inici de temporada que assegura emocions fortes al Poliesportiu Municipal. 

Recomanacions personalitzades