Carlos Tregón, procedent del FC Barcelona, ja entrena al femení del Molins de Rei CF

El femení del Molins de Rei CF es prepara per fer una gran temporada a Primera amb un equip jove i amb nous fixatges, alguns d’ells procedents del FC Barcelona i altres del juvenil. L’equip dirigit per Carlos Tregón, també vingut del Barça, lluitaran per guanyar-se estar a dalt i pujar a Preferent. 

El Molins de Rei CF s'ha reforçat a consciència // Arxiu -- Molins de Rei CF

El Molins de Rei CF s’ha reforçat a consciència // Molins de Rei CF

Comença una nova etapa per a l’equip femení del Molins de Rei CF. Carlos Tregón, extècnic del FC Barcelona, serà l’encarregat de dirigir al conjunt molinenc aquesta temporada amb l’ajuda de Joe Masegosa, home vinculat amb el món del futbol femení molinenc des de fa anys.

Tregón és una gran aposta per part del club. Un home amb experiència al món del futbol femení i amb titulació a nivell nacional. Després d’estar com a tècnic blaugrana durant tres temporades aterra al Josep Raich amb un objectiu molt definit, pujar de categoria i aconseguir l’ascens a Preferent.

L’amateur femení és un equip jove i especialment reforçat aquesta temporada amb jugadores procedents del FC Barcelona i del juvenil de l’entitat molinenca. La temporada passada no va ser fàcil degut a les lesions que van fer retirar-se del terreny de joc a diverses jugadores. Les expectatives per aquesta temporada, en canvi, són bones. L’equip ha aconseguit tres punts de sis possibles en les primeres dues jornades de lliga.

Creixement del futbol femení

“Cada any tenim més nenes i això és degut a la gran feina que estem realitzant”, diu el coordinador del Molins de Rei CF, Javi Ojeda, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Moltes nenes s’interessen pel nostre club”, remarca Ojeda. I és que després d’anys de treball de la mà de persones com Javi Baches el Molins ha esdevingut un dels equips femenins de referència al Baix Llobregat. Enguany  té 5 equips federats i unes 70 jugadores. El cadet juvenil jugarà a la màxima categoria del futbol femení, competint contra equips com Barça i Espanyol.

Recomanacions personalitzades