El sènior femení de bàsquet encara no guanya a Primera

CE Molins de Rei 40-54 CB Nou Olesa. Les molinenques lluiten fins al final però perden el segon partit de la temporada.

El Balaguer va fer patir al Molins // Marta Pedrola

Imatge d’arxiu de l’equip que aquest any s’estrena a Primera Catalana // Marta Pedrola

Les noies de Pere Galimany es presentaven al Poliesportiu Muncicipal amb ganes d’aconseguir la primera victòria de la temporada l’any que inauguren una nova categoria, Primera Catalana. Tot i que en cap moment van perdre les opcions d’adjudicar-se el partit, l’Olesa va demostrar més veterania i va acabar imposant-se en la segona jornada de la lliga.

El CE Molins de Rei va començar el partit amb ganes, i un parcial de 6-0 ho van demostrar. Tot i així, l’Olesa no va trigar a reaccionar i va apretar al mateix temps que les locals afluixaven. La falta d’encert per part de les molinenques i la pèrdua de pilotes importants va acabar donant un clar avantatge a les visitants. L’Olesa anotava dos triples consecutius que significaven la màxima diferència fins llavors (8-18) amb la que va acabar el primer període.

El segon quart va estar protagonitzat per un Molins que no acabava de trobar-se i un Olesa que seguia anotant quasi tot el que provava, sobretot de 3, i això feia que la diferència s’ampliés. Tot i un inici que feia pensar que l’Olesa podia trencar el matx definitivament, aquest quart, però, va estancar l’anotació visitant. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 21-30.

A la represa el Molins va tenir una gran reacció. Va retallar distàncies gràcies a l’actitud ‘agressiva’ amb que va sortir i aviat la diferència era només de quatre punts. En aquest instant la sensació era que tot era possible i les locals podien endur-se el partit. Però l’equip va començar a posar-se nerviós i la falta d’encert tornava a passar factura, cosa que va aprofitar l’equip visitant per a tornar a marcar diferències a l’electrònic, que finalitzava el tercer quart amb un 34-39.

De nou, a l’inici de l’últim quart, les molinenques tornaven a mostrar-se fortes, la seva actitud feia creure en la victòria i això es traduïa al marcador. Però un altre cop la falta de tensió en aquest punt d’inflexió va provocar que l’Olesa acabés sentenciant el partit. Les visitants eren molt més sòlides en defensa que no pas les locals i, tot i que el Molins seguia disposant de bons llançaments, aquestes no es materialitzaven en forma de punts. Les forces no responien a les acaballes del partit quan l’Olesa va tornar a marcar una diferència considerable per acabar signant el resultat final, 40-54 per les visitants.

L’Olesa potser va demostrar més veterania a la categoria, però el Molins va deixar clar en tot moment les ganes que tenia de fer un bon partit. L’actitud de les molinenques en cap instant feia pensar en la rendició i per això és just creure que aviat aquest fet es traduirà, properament, en victòries.

Recomanacions personalitzades