6 de 6 per l’Atlètic Incresa

Can Clota 2-3 Atlètic Incresa. L’extrem Víctor Guzmán va ressuscitar i remuntar el matx. El capità Jona Nuñez va donar-li la victòria al conjunt blanc-i-blau després que els locals empatessin.  Els del barri del Canal ja sumen 6 punts de 6 possibles. 

Can Clot 2-3 Atlètic Incresa// Isaac Bustamante

Els del barri del Canal van guanyar fora de casa // Isaac Bustamante

En motiu de la Festa Major de Molins de Rei, l’Atlètic Incresa va avançar la segona jornada disputada al camp del Can Clota, equip que va donar problemes als blanc-i-blaus fins al final del matx.

Amb bon ritme de joc i confiança es veia l’Atlètic Incresa tot just en començar el partit, amb dues ocasions de gol prou clares com per avançar-se al marcador i dominant clarament els primers 30 minuts del matx. Una vegada van veure el perill sobre el seu terreny de joc, els locals es van veure obligats a reaccionar i fer alguna cosa més. Aprofitant un error dels visitants, el Can Clota va rebre un penal en una contra i així posava l’equip de Valverde l’1 a 0 a pocs minuts pel final de la primera part.

Isaac Bustamante, molt encertat, va modificar el sistema de joc i va remuntar en 25 minuts un partit gens fàcil. El nou fitxatge procedent de l’Atlètic Prat B, Victor Guzmán, bell conegut de Bustamante i actual extrem del conjunt blanc-i-blau, va fer dos gols seguits en 5 minuts. Els del barri del Canal van recuperar un alè que no va trigar gaire en desaparèixer després d’encaixar l’empat local en un gol a pilota parada. 2 a 2 i 10 minuts pel final.

Tot esforç té la seva recompensa i en una jugada col·lectiva en la qual Guzmán es va quedar sol davant el porter local, aquest va refusar la pilota i és Jona Nuñez qui remata i dóna finalment la victòria a l’Altètic Incresa.

L’equip espera l’arribada de noves incorporacions, principalment davanters com David Ribas, Rubén García i un jugador procedent del Vista Alegre de Primera Catalana.  Els homes de Bustamante ja el proper rival contra l’Esportiu Joventut Can Pi.

Fitxa tècnica

Recomanacions personalitzades