Les novenes Jornades Gastronòmiques tanquen amb “gran èxit de públic”

Les IX Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei han aplegat a més gent que en anteriors edicions a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. Per l’organització això fa que es puguin considerar “les millors de la història”. 

La sala Punt de Comerç del Mercat Municipal es va omplir de gom a gom // Jordi Julià

La sala Punt de Comerç del Mercat Municipal es va omplir de gom a gom // Jordi Julià

A un any d’arribar a la desena edició, les Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei han atret a més persones interessades en degustar plats d’alguns restaurants i pastisseries locals, a conèixer-ne el procés d’elaboració, i a tastar els caves que, per primera vegada, el restaurant Casa Marnyer havia escollit per a maridar. Quatre restaurants i dues pastisseries de Molins de Rei han estat els que han mostrat i ofert al públic i de manera gratuïta els secrets d’alguns dels seus plats.

La sala Punt de Comerç del Mercat Municipal s’ha omplert de gom a gom, en alguns dies fins i tot amb gent dreta. Això, juntament amb el fet que s’hagi ofert “una marca de cava diferent cada dia” -abans es maridava amb cava d’una sola marca- fa que es pugui parlar de “les millors Jornades de la història”, segons explica a Viu Molins de Rei Jordi Vilaprinyó, president de la Unió de Botiguers, una de les entitats organitzadores de l’acte juntament amb el Mercat Municipal, el Gremi d’hostaleria i turisme Baix Llobregat Centre Nord, i l’Ajuntament de Molins de Rei.

La pastisseria Arenas ha tancat les jornades amb un pastís de poma // Jordi Julià

La pastisseria Arenas ha tancat les jornades amb un pastís de poma // Jordi Julià

L’organització també destaca que “abans teníem al mateix personal que repetia, però aquest any hem detectat que ha vingut molta gent nova”. Segons Vilaprinyó, aquest “gran èxit de públic” es deu “a la promoció feta a les xarxes socials”, en col·laboració amb blogaires especialitzats en l’àmbit de la restauració i la cuina com el molinenc Jordi Beumala.

També es va expressar en el mateix sentit el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), en l’acte de cloenda, qui va elogiar “l’èxit de les jornades per haver reunit a més gent que mai”. Per la seva banda, l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU) va definir-les com “l’aparador gastronòmic” de la vila i va fer una crida a “comprar a Molins de Rei per sortir de la crisi”.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades