Marina Rossell canta els clàssics catalans conjuntament amb la Coral Quòdlibet

Molins de Rei dedica un concert a homenatjar reconeguts músics en el marc de la Festa Major. Els assistents també podran gaudir de cançons catalanes a càrrec de Marina Rossell, una de les veus més reconegudes de Catalunya.

1052782_532589630127897_1808315063_oAmb motiu de la Festa Major d’enguany, Molins de Rei celebra la nit del 27 de setembre, al teatre del Foment Cultural i Artístic, un concert que tindrà com a protagonistes la cantant Marina Rossell i la formació musical molinenca, Quòdlibet Grup Coral.

Aquesta actuació, organitzada pel mateix Foment, es dividirà en dues parts. Al llarg del primer fragment, el protagonisme serà cedit a la Coral, dirigida per Poire Vallvé. El veterà director s’encarregarà de donar pas als seus músics per que entonin una sèrie d’obres líriques, que serviran per homenatjar a Poulenc, pel 50è aniversari de la seva mort, i a Britten, Mascagni, Verdi i Wagner pels seus corresponents aniversaris de naixement.

Si bé aquesta primera part també comptarà amb l’acompanyament de la soprano Maria Pujades i el pianista Álvaro Carnicero, la segona secció del concert s’enfocarà directament sobre Marina Rossell. La cantant barcelonina farà un repàs al seu repertori musical en llengua catalana, i en alguna ocasió, també estarà acompanyada, en les seves interpretacions, per la Coral Quòdlibet, tal i com informa la mateixa banda des de les xarxes socials.

Segons els organitzadors, el concert té com a objectiu “recordar les cançons de sempre i recuperar aquelles melodies que tothom pot haver escoltat en algun moment”. L’actuació s’iniciarà a les 10 de la nit i l’entrada general i numerada per a aquest espectacle cultural és de 15 euros. En el cas dels socis del Foment o jubilats, el preu del tiquet serà de 13 euros.

 [sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades