El CFS Molins 99 segueix creixent

El poliesportiu de la Sínia es va omplir en motiu de la presentació dels nous equips del CFS Molins 99. 220 persones ja formen part de l’entitat. Durant l’acte es va respirar un ambient molt familiar en el que es va poder veure uns esportistes il·lusionats amb la nova temporada i entregats amb el club. 

L'entitat va creixent poc a poc // Laura Fernàndez

L’entitat va creixent poc a poc // Laura Fernàndez

L’acte que dóna inici al començament de la temporada de futbol sala, un any més, va aplegar una gran quantitat de persones al poliesportiu de la Sínia. Familiars, amics i aficionats no es van voler perdre la presentació dels equips del Club Futbol Sala Molins 99. La paraula que descriu a la perfecció el moment de l’acte és emocionant. Amb un clar protagonista durant l’esdeveniment, l’equip que va aconseguir el desitjat ascens a Divisió d’Honor Catalana després de fer una temporada rodona, el sènior masculí A. Acompanyada de l’èxit, l’entitat segueix creixent, i és que si l’any passat rondava els 200 esportistes, enguany hi ha 220 que practiquen el futbol sala gràcies al conjunt que vesteix de blau.

Com a reptes aquesta temporada, al Sènior A els hi demanem un pas més i a veure si podem aconseguir l’ascens de categoria a final de temporada” comentava fent broma el president de l’entitat, Jaume Molins, durant el seu discurs. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), va afirmar: “Nosaltres estarem aquí l’any vinent independentment que pugeu, que us mantingueu o que no vagi tant bé”. D’aquesta manera, el regidor socialista va mostrar el seu suport a una entitat a la qual la Sínia se li està quedant petita.

Molts dels jugadors més veterans són el viu reflex dels equips del club, a més de jugar en les seves categories, s’impliquen portant altres equips de l’entitat com a entrenadors. “Només per veure aquesta fotografia val la pena continuar treballant perquè tingueu bons equipaments i per continuar cuidant les entitats esportives”, va assegurar Xavi Paz. “El més important de tot es que puguem assolir els objectius amb il·lusió i que sapiguem apreciar els valors que genera aquest esport”, va cloure el president de l’entitat.

Aquest any la presentació s’ha fet coincidir amb el debut del primer equip per fer que la gent que estigui allà s’animi a quedar-s’hi i acabi d’arrodonir la tarda.  Al març del 2014 el CFS Molins 99 celebrarà el seu 15è aniversari. Serà un any ple d’il·lusió i futbol sala.

Recomanacions personalitzades