El Molins de Rei CF deixa escapar dos punts i el liderat a Martorell

Molins de Rei CF 2-2 Martorell. Tot i que els locals arribaven a la cita sense haver encaixat cap gol en les dues primeres jornades, Chufo, va marcar al minut 5. Agudo va fer l’altre gol, abans de que el Martorell empatés el partit gràcies a un penal.

Els molinencs van ser molt pragmàtics // Adrià Casaín

Els molinencs van ser molt pragmàtics // Adrià Casaín

L’expedició molinenca es va desplaçar cap a Martorell, travessant les desnivellades serralades de la rica vegetació catalana i del Baix Llobregat. El propi camp està envoltat d’una multitud d’arbres verdosos que impregnen de naturalesa les vistes que es poden veure des de la grada, com passa també al camp del Sant Andreu de la Barca. Però ara no toca parlar de geografia, toca parlar de futbol.

Joan Garcia va haver de posar-li remei a la baixa de Christian Dalmau al centre del camp i ho va fer amb la incursió de Nelson Nicola al mig, acompanyat de l’habitual Joan Torelló. Aquest invent, salvant distàncies, similar al de Pep Guardiola amb Philipp Lahm al Bayern, va resultar positiu ja que l’equip recuperava pilotes amb major facilitat i es va mostrar molt pragmàtic amb la pilota als peus. El papiolenc va recordar velles sensacions de quan era juvenil i jugava sempre en aquesta posició.

De fet, aquest pragmatisme neix en el moment en què Chufo avança al Molins de Rei CF abans del minut cinc de partit (0-1). Una bona centrada des de la banda de Criado -que estava tocat però va jugar 60 minuts- la va aprofitar el jove davanter que suma tres gols, dos d’ells de cap.

El partit no tenia un clar dominador, però els locals es van començar a acostar a porteria cada cop amb més perill fins que va arribar l’empat a u. Però les coses no van arribar així al descans, ja que just abans, Àlex Agudo va recollir com un killer un rebuig a l’àrea, per tornar a posar al Molins per davant, en el marcador i a la classificació (1-2).

Interrupcions a la segona part i falta de continuïtat en els joc d’ambdós conjunts, la fatiga castigava i Garcia va moure fitxa per intentar retenir el resultat tal i com estava. L’autor del primer gol, Chufo, va marxar substituït per Marc Méndez, que va actuar per la banda dreta, ajudant tant al lateral com als davanters. Francisco Alcaide i Jordi Prats van entrar també per suplir Eric Criado i Carles Capella respectivament.

El Molins de Rei CF va jugar el seu primer partit oficial amb la segona equipació, en honor al 60è aniversari del club

I quan més arribaven els locals però més hi creia el Molins perquè els temps s’acabava, Oleguer Pujol va cometre un penal a falta de cinc minuts, com va fer la temporada passada al mateix camp. En aquest cas, amb l’ 1-2 al marcador, Alberto Rodes va transformar la pena màxima i va deixar un just empat entre dos equips que sumen uns notables 7 punts en les 3 primeres jornades de lliga.

La jornada que ve, coincidint amb la Festa Major, el Molins CF rep a la Cooperativa, que ha perdut dos partits i n’ha guanyat un. L’enfrontament tindrà lloc al Municipal Josep Raich el diumenge a les 20h, on els jugadors lluitaran per sumar tres punts més en un dels dies més especials per a tots els molinencs i molinenques.

Fitxa tècnica 

Martorell Molins fitxa tècnica 2013

Recomanacions personalitzades