Victòria del CFS Molins 99 en el debut a Divisió d’Honor Catalana

CFS Molins 99 5-1 CE Vacarisses. El Molins 99 venç en el seu debut a Divisió d’Honor al Vacarisses, equip que la passada temporada va estar a punt d’aconseguir l’ascens a Tercera Nacional. Els de Jorge Rubio comencen amb bon peu una temporada que promet. 

Els molinencs han debutat a la nova categoria amb victòria // Laura Fernández

Els molinencs han debutat a la nova categoria amb victòria // Laura Fernández

El debut a Divisió d’Honor del sènior del Club Futbol Sala Molins 99 era una cita que molt aficionats van ser incapaços de perdre’s. Un partit molt desitjat durant tot l’estiu tant per part del club com per part dels propis jugadors després de fer un bon paper a la pretemporada superant equips de categories superiors.

El locals es van fer aviat amb els comandaments del matx. Àlex Sànchez va crear la primera ocasió de perill poc després de l’inici del partit.  Una circulació de pilota intel·ligent i àgil va posar entre les cordes al Vacarisses durant el primer temps, anul·lant a un rival que la temporada passada va estar a la part alta de la classificació i que es va quedar a les portes d’estar a Tercera Nacional. Els molinencs, homes i senyors del partit, van posar distància a l’electrònic aprofitant tres jugades col·lectives marca de la casa. Un tranquil 3 a 0 a favor dels de Jorge Rubio per marxar al vestidor.

A la represa, el Vacarisses va fer un canvi radical de mentalitat. Els visitants, de menys a més, van aconseguir fer el seu primer gol i durant uns minuts no li donaven facilitats als locals. El seu joc no va trigar gaire en apagar-se i novament els molinencs, fidels al seu joc, van segellar el partit amb dos gols més. Un 5 a 1 molt dolç que reforça la moral de l’equip guanyador.

Bones sensacions  

“Hem fet un joc molt intens, molt seriós i el resultat final ens ha acompanyat” explica després del partit Jaume Molins, president del CFS Molins 99, en declaracions a Viu Molins de Rei. Sobre el nou equip el president diu que “el nucli és el mateix que l’any passat”. Tot i això, hi han hagut quatre baixes i dos fixatges, l’Àlex Bautista i el Oscar González. Molins matisa que “el juvenil i el sènior B tenen jugadors prou vàlids per ajudar al A”. El CFS Molins 99 va superar les expectatives sent superior a un rival fort i estant a l’altura de l’exigència que comporta  aquesta categoria.

Recomanacions personalitzades