La molinenca Marta Zaragoza fitxa pel RCD Espanyol

Marta Zaragoza s’ha incorporat a l’Espanyol procedent de l’Atlètic Incresa. La jugadora perica deixa el Ricard Ginebreda després de tres temporades.

Zaragoza en un partit amb l'Atlètic Incresa // Atlètic Incresa

Zaragoza en un partit amb l’Atlètic Incresa // Atlètic Incresa

D’equip blanc-i-blau a equip blanc-i-blau. Una trucada el passat 21 de juny va canviar la trajectòria esportiva d’una noia de 18 anys que sempre ha crescut amb un esfèric al peu i que ara dóna un pas important en el panorama futbolístic català. Marta Zaragoza ja és jugadora d’un dels clubs més importants del futbol femení estatal, el RCD Espanyol. “La incorporació ha sigut ràpida i molt bona”, assegura la jugadora en declaracions a Viu Molins de Rei.

Zaragoza s’ha afegit a la plantilla de l’amateur “C” perico. “El meu somni era jugar al FC Barcelona però ara mateix és un orgull estar en aquest club”, reconeix la molinenca que estarà dirigida per Xavi Cereijo.

La pretemporada va començar a finals d’agost i les sensacions de la jugadora són bones: “Crec que el grup funciona molt bé i ara toca treballar, aprendre i gaudir del club en el que estic”, afegeix Zaragoza il·lusionada.

Zaragoza amb el seu nou equip // RCD Espanyol

Zaragoza amb el seu nou equip // RCD Espanyol

Com moltes noies, va haver de buscar un club on poder jugar i competir, ja que anys enrrere era complicat veure un equip format únicament per dones. Va ser el Vallirana el club que va dipositar la confiança suficient com per acollir-la i en el qual va haver de jugar i competir amb nois. Aquesta no va ser l’única entitat esportiva que la va veure fer-se gran, també va jugar al Molins de Rei CF durant 4 temporades.

Un cop a l’Atlètic Incresa, i durant tres campanyes, Zaragoza formava part de l’equip entrenat per Roque Bonilla, defensa del primer equip de l’entitat del barri del Canal. Va ser amb Bonilla on va trobar-se millor i va explotar com a jugadora. De fet, la unió amb l’entitat és tant forta que continuarà vinculada com a entrenadora dels més petits, els prebenjamins.

Recomanacions personalitzades