Derrota digne del CN Molins de Rei contra un Divisió d’Honor

CN Molins de Rei 6-12 CN Catalunya. El waterpolo comença la temporada amb una derrota clara a la Copa Catalunya contra un equip superior. Els de Sergi Pedrerol tenen més de tres setmanes per preparar la lliga. 

Nil Marsal atacant la dura defensa del CN Catalunya // Jose Polo

Nil Marsal atacant la dura defensa del CN Catalunya // Jose Polo

El Club Natació Molins de Rei rebia a un equip de Divisió d’Honor, màxima categoria del waterpolo estatal, per començar la temporada a la Copa Catalunya, competició que reuneix als millors equips catalans. Tot el que no fos una derrota clara seria una sorpresa i, després del 6 a 12, es pot dir que no hi van haver sorpreses. Això sí, l’equip entrenat per Sergi Pedrerol va donar una imatge més que digne, sobretot en els dos primers períodes.

El primer temps va finalitzar amb 1 a 2 a favor dels visitants que es van veure sorpresos per una gran actuació del porter molinenc, Erik Evered, i per un bon gol de Ricard Prats (4 gols) qui va arrodonir un bon partit. El Molins, gràcies a un gran esforç físic pocs dies després de començar la pretemporada, va ser capaç d’aguantar un resultat ajustat fins la mitja part, on es va arribar amb un 2 a 3 a l’electrònic.

Al tercer període es va apagar el físic dels molinencs i el CN Catalunya va passar per sobre de l’equip local demostrant una gran capacitat física, tàctica i tècnica. Mate Balatoni (6 gols), va comandar als entrenats per Francesc Xavier Garcia que van matar, sobretot a la contra, a un Molins que va esgotar les seves energies durant la primera meitat del matx. El resultat, 6 a 12, deixa com a pràcticament intranscendent el partit de tornada que es disputarà aquest cap de setmana.

Pedrerol confia en els joves de l'equip // Jose Polo

Pedrerol confia en els joves de l’equip // Jose Polo

Confiança total en els joves 

L’entrenador del CN Molins de Rei, Sergi Pedrerol, ha valorat les expectatives de la temporada en declaracions a Viu Molins de Rei. El molinenc creu que s’ha de “començar la temporada millor que l’any passat” i posa com a objectiu “tenir una temporada més tranqil·la que la passada”. L’equip va estar lluitant per la salvació fins la penúltima jornada durant la passada temporada.

Edgar Angelats, jugador procedent del CE Mediterrani i amb gran experiència a Divisió d’Honor, serà l’únic fitxatge, mentre que Sergi García serà l’única baixa. Pedrerol explica que “els joves han de ser els que ens ajudin, en això confiem”. “La nostra idea des de que aquests nanos tenen 15 o 16 anys és comptar amb ells i que ens posin allà on ens han de posar”, declara el campió olímpic setmanes abans de començar una temporada que tindrà el seu tret d’inici a mitjans d’octubre.

 

 

Recomanacions personalitzades