Quatre persones troben feina després de participar al programa formatiu SEFED

Quatre de les 31 persones que han participat en els cursos de gestió administrativa SEFED duts a terme durant el primer semestre de l’any han aconseguit un lloc de treball. Des de l’Ajuntament consideren que aquestes xifres són “un èxit”. 

Els participants en el SEFED van fotografiar-se amb les autoritats // Ajuntament de Molins de Rei

Els participants en el SEFED van fotografiar-se amb les autoritats // Ajuntament de Molins de Rei

Els dos cursos del programa SEFED duts a terme durant el primer semestre de l’any per obtenir el certificat de professionalitat en activitats de gestió administrativa han finalitzat amb 4 persones amb feina de les 31 que hi van participar. Tres d’elles estan treballant a empreses molinenques i la restant es troba fent  pràctiques laborals a l’estranger. Aquesta xifra suposa un 13% de col·locació al mercat laboral de persones que han participat al curs i és considerada com a “positiva” pel consistori.

La regidora d’Ocupació, Anna Cantudo (PSC), ha declarat durant cloenda del curs que “el SEFED ofereix uns índexs d’inserció laboral molt alts, i per això és important que es mantingui”. El SEFED va néixer l’any 1989 amb l’objectiu d’ajudar a formar-se en l’àmbit de la gestió i l’administració empresarial a persones amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral. Segons la regidora socialista, l’èxit del SEFED és gràcies a que “el gruix de la formació es fa amb simuladors que permeten posar a l’alumne en situacions pràcticament calcades a les que es trobaria en una empresa”. 

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CiU), ha qualificat el SEFED com “la joia de la corona de la política d’ocupació de l’Ajuntament perquè ha ajudat a trobar feina a molta gent de Molins de Rei”. A més, l’alcalde convergent ha agraït l’esforç de tots els professionals que fan possible aquests cursos, pels quals han passat unes 1.500 persones des del seu naixement.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “Quatre persones troben feina després de participar al programa formatiu SEFED

  1. DMG
    18/09/2013 at 20:12

    Caram quin èxit. Segur què no son virtuals, també aquests llocs de treball? M’agradaria contrastar la informació. Bé, serem positius, felicitats als que ho han aconseguit, i als demès sort…teniu un certificat

  2. MOPI
    19/09/2013 at 11:39

    Estaria bé que també es publiques quin tipus de contracte i de quina durada s’han aconseguit aquests 4 llocs de treball. Com a alumne d’aquest curs no considero que aquesta xifra com un èxit, encara falta molt a fer per penjar-se tant ràpid les medalles. Aquest article es només un discurs polític.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *