La quarta edició del joc de l’Assassí de la Pastanaga endureix les condicions per seguir viu

El popular joc organitzat per l’Ateneu Mulei en què els molinencs s’han de matar entre ells fent servir pastanagues s’organitza per quart cop amb l’edició d’una samarreta i unes normes més restrictives que dificultaran als participants seguir vius. Les inscripcions estan obertes fins al 18 de setembre.

El joc de l’Assassí de la Pastanaga de 2013 posarà les coses més difícils als seus participants. La norma creada fa dos anys que atorgava “immortalitat” a qui portés un got reutilitzable oficial de l’Ajuntament de Molins de Rei de color verd, i que l’any passat va passar a ser de color groc complica ara les coses encara més: enguany s’hauran d’estar aguantant dos gots a la vegada, un de cada color, i amb mans diferents.

Per si això fos poc, s’ha suprimit l’únic lloc en què els participants podien estar tranquils: la carpa de la plaça de la Llibertat. Des de la segona edició, aquest espai era considerat “casa” i no es podien cometre “assassinats”. Però just després que l’any passat la carpa estigués a punt de desaparèixer per la retallada en el pressupost que la regidoria de Cultura destinava a la Festa Major, enguany s’ha suprimit aquest punt de les condicions del joc.

Una altra novetat és l’edició d’una samarreta commemorativa amb el logotip del joc. Amb un preu de 8€ (6€ pels socis), aquesta serà una manera de recaptar fons per a l’Ateneu Mulei aprofitant la tirada que té aquest joc. L’any passat es va aconseguir arribar a 269 participants, i s’espera batre un nou rècord en aquesta quarta edició. Les inscripcions es tancaran dimecres 18 de setembre.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades