Els equips femenins de l’Atlètic Incresa no tenen jugadores per competir aquesta temporada

L’amateur i el juvenil-cadet femení de l’Atlètic Incresa no tenen suficients jugadores per poder afrontar la competició de lliga. Des del club s’apunta a que moltes jugadores “han marxat al Molins” i fa mesos que hi ha un cert malestar amb l’equip veí per aquest tema. 

Imatge del cadet juvenil en un partit de la temporada passada // Facebook Atlètic Incresa

Imatge del cadet juvenil en un partit de la temporada passada // Facebook Atlètic Incresa

Els equips femenins de l’Atlètic Incresa no passen pel seu millor moment. A dia d’avui, l’equip amateur es troba amb 12 jugadores i el juvenil-cadet amb 7. Amb aquest número d’efectius és pràcticament impossible poder competir aquesta temporada. Encara queden 10 dies, però, per poder incorporar a algunes jugadores i així completar els equips.

Els conjunts femenins del barri del Canal són equips que porten anys compartint vestidors, en els quals sempre s’ha respirat ambient de respecte i estima per l’escut blanc-i-blau. Però això no acaba de ser suficient per que les fèmines d’Armando Andreu i Roque Bonilla puguin lluitar pels objectius d’aquesta temporada. “Els objectius de la temporada 2013- 2014 són incorporar nou entrenador i cos tècnic, millorar els resultats respecte l’any passat, potenciar la imatge i, el més important, consolidar un equip amb noves incorporacions”, diu el coordinador de la Incresa, Alberto Vargas, en declaracions a Viu Molins de Rei. Uns objectius que, sense noves incorporacions, segur que no es poden aconseguir.

El president de l’entitat, Ramón Sicart, reconeix en declaracions a aquesta redacció que “és un moment crític. En 10 dies hem de decidir si tirar endavant o parlar amb la Federació per comunicar que no continuem”, assumeix. Així doncs, des del club s’és conscient de la gravetat de la situació i dels curts terminis que es tenen per intentar solucionar-la. 

Al Molins de Rei CF

Els motius principals de la falta de jugadores han estat els problemes personals, familiars i laborals, però el president del club ha volgut apuntar que “hi han hagut nenes que han marxat al Molins de Rei CF”. Fa mesos que hi ha un cert malestar al barri del Canal per les gestions de l’equip veí, que han acabat amb més d’una jugadora jugant al municipal Josep Raich. Fonts del Molins de Rei CF han negat a aquesta redacció que s’hagin fet accions per aconseguir que les jugadores de l’Atlètic Incresa acabin marxant a la seva entitat. Una de les alternatives que està sent estudiada per l’Atlètic Incresa és fusionar els equips cadet-juvenil i l’amateur per tal de poder confeccionar un equip en condicions.

Recomanacions personalitzades