L’atletisme prepara amb il·lusió una nova temporada

Tot i que segueixen sense una instal·lació apta per a la pràctica de l’atletisme, els 60 nens i joves que practiquen aquest esport a Molins de Rei esperen créixer i consolidar-se com a entitat.

Les curses van estar marcades per la pluja // Jose Polo

L’AEM organitza proves com la Milla de la Candelera  // Jose Polo

La secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei està a punt de posar-se en marxa. Els més petits començaran el dia 16 de setembre una nova temporada amb una estructura de club semblant a la dels anys anteriors. Els aproximadament 60 atletes de l’entitat estan repartits en dos grans grups segons la seva edat, tot i que encara està obert el període d’inscripció i s’espera que el nombre d’esportistes augmenti durant els propers dies.

Els objectius de l’entitat són clars. “Bàsicament volem consolidar el nombre de socis, fer-nos veure i fer pinya a nivell de grup”, explica a Viu Molins de Rei el coordinador de la secció d’atletisme de l’AEM i entrenador, Sergi Soler. A més a més, serà imprescindible continuar fent pressió a l’Ajuntament per a obtenir un lloc adequat per a la pràctica de l’atletisme.

Pendents de les obres al Ricard Ginebreda

L’AEM continua encara pendent del principal dèficit que l’impedeix fer-se gran: no disposa d’un equipament esportiu idoni per a l’entrenament de l’atletisme i és per això que, tot i ser una entitat en ple creixement, segueix a l’espera de respostes per part de l’Ajuntament. El camp de futbol Ricard Ginebra acollirà cada dilluns i divendres els entrenaments, i els dimecres es desplaçaran a les pistes de Sant Feliu de Llobregat. S’hi estaran al Ricard Ginebreda fins que les obres previstes al mateix camp de futbol els impedeixin fer-ho. “Llavors haurem d’anar a algun lloc que ens cedeixi l’Ajuntament”, indica Soler. Segons les dates previstes pel consistori, la primera frase de les obres hauria d’estar finalitzada a l’abril del 2014.

Més enllà dels objectius com a institució, els esportius segueixen girant en torn a la formació d’atletes i de persones. “Sempre portem bastants nens i joves als campionats de Catalunya, on el més important és que gaudeixin de l’experiència”, afirma Soler. A mesura que aquests ascendeixen de categoria es busca un cert rendiment i una especialització per part dels atletes.

Recomanacions personalitzades