El CN Molins de Rei competeix en un torneig d’àmbit internacional a Andorra

Bon paper del cadet i l’infantil de waterpolo representant el CN Molins en un torneig celebrat a Andorra on van jugar contra rivals d’arreu d’Espanya, Grècia, Itàlia, Hongria i del Regne Unit. 

Imatge de Joan Jané amb els infantils del Cn Molins // CNMolins.cat

Imatge de Joan Jané amb els infantils del Cn Molins // CNMolins.cat

Del 5 al 7 de setembre es va disputar la primera edició del torneig de waterpolo “Be water my friend” a terres andorranes amb la participació de dos equips del Club Natació Molins de Rei: el cadet i l’infantil. Amb ells es van desplaçar els entrenadors Xavi Pajuelo i Lluís Calomardo els quals valoren el viatge com “una magnífica oportunitat de competir contra equips de tot el continent europeu i veure’s entre els millors”. 

Els cadets van quedar en una bona cinquena posició i els infantils van ser sisens, en uns campionats on els guanyadors van resultar el CN Terrassa en categoria cadet i l’Avus Aligator hongarès en infantil. La gran organització del torneig i l’elevat nivell dels participants van deixar molt satisfets tots els equips participants.

Els infantils van caure contra l’Avus Aligator i els cadets contra el Pallanuoto brescià però van emportar-se una gran experiència amb el torneig. Els nois molinencs van completar el cap de setmana a Andorra amb unes interessants xerrades tècniques de l’exseleccionador espanyol Joan Jané, campió del món i olímpic a Atlanta 96.

Recomanacions personalitzades