Arrenquen l’estelada de la Plaça de la Llibertat

L’estelada de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) instal·lada a la Plaça de la Llibertat ha desaparegut la nit prèvia a la Diada. Les seus de CiU, CUP, l’Ateneu Mulei i l’Agrupa han aparegut amb els panys plens de cola permanent.

La Plaça de la Llibertat s'ha despertat sense estelada // Jose Polo

La Plaça de la Llibertat s’ha despertat l’11 de setembre sense estelada // Jose Polo

La nit abans de la Diada Nacional de Catalunya un grup d’individus ha arrencat l’estelada situada a la Plaça de la Llibertat, instal·lada de forma permanent en aquest indret per l’Assemblea Nacional Catalana el passat mes de març. Així doncs, el dia en què Molins de Rei llueix més insígnies independentistes, desapareix la bandera al voltant de la qual fins i tot van fer una festa. A hores d’ara, encara no hi ha cap informació sobre els autors dels fets.

A més, les seus de diferents col·lectius vinculats de manera més o menys directe amb l’independentisme han aparegut amb els panys plens de cola permanent, impedint així la seva activitat normal i obligant a fer una reparació d’aquests. També han retirat els adhesius dels serrallers de la zona per tal de crear més molèsties.  CiU, CUP, l’Ateneu Mulei i l’ Agrupa han estat les víctimes d’aquest acte de vandalisme.

Recomanacions personalitzades