L’handbol escalfa motors per la temporada

La secció d’handbol del CE Molins de Rei escalfa motors per una nova temporada amb Isa Rabassa i Pere Arbona al timó de nou. Tots dos equips començaran la temporada a casa, el conjunt femení el 12 d’octubre contra l’OAR Gràcia de Sabadell i el masculí una setmana abans contra el Sant Fost. 

Pau Rebollo foradant la porteria rival // Jose Polo

El CE Molins va superar al Sant Fostla temporada passada // Arxiu Jose Polo

Tot a punt per que arranqui una nova temporada de la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. La 2013-2014 s’iniciarà un any més de la mà de la mítica Isa Rabassa, que continuarà entrenant l’equip femení, i Pere Arbona, amb el sènior masculí. El club confia plenament en la tasca d’aquest dos tècnics i es pensa que són els idonis per assolir els objectius d’aquesta campanya.

“Els dos equips preparen la pretemporada amb molta càrrega de treball, amb ganes i, el més important, amb il·lusió”  diu el coordinador Xavi Aros en declaracions a Viu Molins de Rei. Durant la pretemporada s’acostuma a entrenar gairebé cada dia, donant sempre un dia de descans als jugadors per a la seva recuperació i adaptació física. Els dos equips treballen des de l’última setmana d’agost per assolir l’objectiu d’aconseguir el millor estat físic per a l’inici de la competició.

La fita d’aquesta temporada és intentar aspirar al màxim, l’ascens de categoria. Tot i això, més enllà de la major o menor dificultat en funció del equips rivals que toqui assolir, no es poden oblidar  les dificultats econòmiques per fer front a una categoria més competitiva en cas d’aconseguir l’ascens a final de temporada. Un aspecte que ja ha donat problemes anys anteriors a aquesta secció esportiva amb els dos ascensos frustrats del sènior femení que ha acabat per provocar un cert ambient de desil·lusió.

Les incorporacions i les baixes encara no són clares. El període transitori de preparació fa que molts jugadors reflexionin la possibilitat de continuar al CE Molins de Rei o marxar a un altre club on els ofereixen créixer esportivament i aspirar a més.

Inici a l’octubre

El sènior masculí d’handbol jugarà el seu primer partit de temporada oficial el 5 d’octubre al Poliesportiu Municipal contra el Sant Fost. Per la seva banda, l’equip femení rebrà la visita de l’Oar Gràcia de Sabadell tot just una setmana després, el 12 d’octubre.

D’altra banda i coincidint amb el primer matx del sènior masculí, el 5 d’octubre serà el dia de la presentació de tots els equips de la secció d’handbol del CE Molins de Rei i data en la que es faran les fotografies oficials.Volem que sigui un dia d’handbol des del matí fins a la nit”, explica Aros. S’iniciarà el dia amb partits dels infantils i de l’aleví masculí A i al vespre es viurà el plat fort amb el partit oficial del sènior masculí i un partit amistós del sènior femení mentre que a les mitges parts els més petits ocuparan les pistes per fer partits d’exhibició entre ells. 

Recomanacions personalitzades