L’estratègia li dóna els primers tres punts al Molins de Rei CF

L’equip de Joan Garcia va superar a domicili (2-3) al Sant Andreu de la Barca amb dos gols de “Chufo” a la sortida de dos corners. Eric Criado va definir el matx amb un gran gol al minut 90. 

Instants després del gol agònic de Criado, aquest s'acosta al míster per dedicar-li // Ilusió Fotografia Esportiva

Instants després del gol agònic de Criado, aquest s’acosta al míster per dedicar-li // Ilusió Fotografia Esportiva

El Molins de Rei CF va debutar aquesta temporada davant el Sant Andreu de la Barca a les instal·lacions esportives de Can Salvi, on es troba el camp de futbol al bell mig de la muntanya. Joan Garcia no va sorprendre a ningú amb el seu onze titular i, tot i un bon inici de matx, van ser els locals els que es van avançar en el marcador.

Llavors Chufo, jugador que acaba d’aterrar al primer equip procedent del juvenil, va fer el primer gol molinenc de la temporada a la sortida d’un bon córner picat per Capella. Abans de que finalitzés el primer acte, va tenir temps per fer el segon, d’un mode molt semblant al primer, també de córner.

A la segona part el Sant Andreu va sortir millor i no va trigar ni tres minuts en fer l’empat a dos. Garcia va donar entrada a Marc Ciurans, conegut com “Chivu”, al substituir l’home del partit, Marc Fuxa “Chufo”. La dinàmica del partit es va fer cada cop més lenta, el ritme frenètic d’alguns trams de la primera meitat havia marxat per les interrupcions que protagonitzaven la segona part i tot semblava indicar que el partit acabaria amb l’empat a dos, just pels dos equips.

La història diu que cal ser prudents, la temporada passada ja va començar amb victòria a domilici i l’equip va acabar a la mitja taula

Va ser llavors quan el flamant fitxatge del Molins, Eric Criado, va signar un autèntic golàs, a falta d’un minut de joc, per canviar la història del partit i donar els tres punts als seus.

La lectura del partit és positiva, més enllà dels tres punts l’equip va ser capaç de tirar endavant en situacions complicades, remuntant el partit, i els nous homes demostren que s’integren correctament al grup.

La setmana vinent l’equip s’estrena a casa el diumenge a les 16:45 hores contra la Penya Barcelonista de Sant Vicenç dels Horts, que ha punxat en el seu primer partit de lliga. Viu Molins de Rei estarà al Municipal Josep Raich per explicar-te en directe el que passa en aquesta esperada cita.

Recomanacions personalitzades