Un Molins de Rei CF ambiciós goleja abans de començar la temporada

Amb el debut a la lliga ben a prop, el primer equip del Molins de Rei CF va tancar una profitosa pretemporada on l’estat físic de l’equip i la seva ambició han anat en augment.

Chufo és un dels joves que lluita per la titularitat en atac // Jose Polo

Chufo és un dels joves que lluita per la titularitat en atac // Jose Polo

Tàcticament l’equip no ha variat massa respecte el que teníem vist de les passades campanyes; una defensa avançada que prioritza la sortida de pilota mitjançant els laterals però no tremola a l’hora d’enviar una passada llarga al davanter o a l’extrem. La constant mobilitat en la zona atacant resulta clau i quan els homes de referència tenen el dia, la defensa rival ja es pot preparar.

En l’amistós contra el Collblanc, Àlex Agudo va tornar a marcar un hat-trick i Capella va marcar un bon gol de falta directa. La seva societat ja generava molt de perill abans, però resulta excitant pensar què pot passar amb les incursions d’Eric Criado, que ja va fer un golàs, de “Chufo”, que tot i no poder marcar es va mostrar molt associatiu i apunta a titular, o Marc Méndez, que va marcar el seu primer gol amb el primer equip la mateixa setmana que li feien fitxa. Dos homes del 1993 lluiten per aconseguir la fitxa i van treballar bé a la segona part fent un gol respectivament: Kírian López, amb una bona vaselina, i Santi Murgui, es jugaran la possible plaça a l’equip.

Joan Garcia va insinuar el possible onze inicial del primer partit de lliga, amb Ferran de Palol sota els pals, una defensa formada per Sánchez, Oleguer, Margarit i Nelson, amb possibles canvis; un mig del camp amb dos homes molt importants, com són l’experimentat Joan Torelló i el jove Christian Dalmau, d’ells depèn l’estabilitat de l’equip. I a la línia atacant trobem dos extrems com són Criado i “Chufo”, on també pot entrar Méndez, i un mitja punta com és Carles Capella, que després de jugar quasi sempre a la banda el veurem pel centre. En punta l’home gol de l’equip, Àlex Agudo, que arriba en un bon moment de forma abans de que soni el xiulet de l’inici de campionat.

Joan García seguirà apostant pel futbol ofensiu // Jose Polo

Joan García seguirà apostant pel futbol ofensiu // Jose Polo

Després de dues temporades on l’equip ha intentat pujar la categoria sense sort des de la primera jornada, la consigna ara sembla clara: jugar partit a partit, acabar de recuperar totalment la forma física i jugar com un equip. També s’espera que aquesta temporada el Municipal Josep Raich tingui millors entrades d’assistència, ja que en una societat resultadista si l’equip guanya tot és més còmode.

El debut de lliga és aquest diumenge a les 12 del migdia i tindrà lloc a les instal·lacions esportives de Can Salvi, a Sant Andreu de la Barca, on l’equip intentarà sumar els primers tres punts. Viu Molins de Rei hi serà en primera persona per explicar-ho en directe a través del Twitter d’@esportsViu , una temporada més al costat dels esports de la vila.

Recomanacions personalitzades