CiU deixa l’alcaldia en mans del PSC durant un mes per vacances

Els socialistes Xavi Paz, Miguel Zaragoza i Anna Cantudo han estat alcaldes accidentals durant el mes d’agost per delegació de l’alcalde, Joan Ramon Casals, que no ha deixat en el seu lloc a cap dels regidors convergents durant el mes que s’ha agafat de vacances.

Anna Cantudo, Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Miguel Zaragoza en el ple en el que es va passar l'alcaldia del PSC a CiU // Jordi Julià

Anna Cantudo, Xavi Paz, Joan Ramon Casals i Miguel Zaragoza en el ple en el que es va passar l’alcaldia del PSC a CiU // Jordi Julià

Les vacances de l’alcalde han permès recuperar al PSC l’alcaldia durant un mes. Concretament, del 5 al 31 d’agost. Quatre setmanes en les que primer va ocupar l’alcaldia accidental el tinent d’alcalde Miguel Zaragoza durant una setmana, després va passar el relleu a Anna Cantudo a la setmana següent i finalment ha estat el primer tinent d’alcalde Xavi Paz el que ha tornat a ser alcalde -aquest cop, accidental- durant la segona quinzena del mes d’agost, quan aquest ja havia tornat de les seves vacances.

La decisió presa per l’alcalde convergent en el primer agost que es troba al poder contrasta amb la postura del seu soci de govern socialista que l’ha precedit en el càrrec. Xavi Paz durant els dos estius anteriors deixava l’alcaldia en mans de Joan Ramon Casals i, quan aquest també estava de vacances, passava el relleu a algun regidor socialista. Va delegar en Anna Cantudo al 2011 i en Miguel Zaragoza al 2012. Casals, en canvi, ha delegat exclusivament en el PSC, deixant tot el mes d’agost lliure als regidors convergents.

Fonts de CiU valoren la situació com “un gest de confiança als socis de govern” i no donen cap importància a la situació que s’ha donat mentre que des de l’executiva del PSC han estat diverses les veus que han destacat la raresa de la situació i remarquen que quan ells ostentaven l’alcaldia no s’agafaven tot un mes de vacances.

A partir del dilluns 2 de setembre la normalitat tornarà a l’Ajuntament i s’espera que tots els regidors amb dedicació es reincorporin als seus llocs de treball.

 • Teresa

  ¿ El JR , sólo deja la alcaldía al PSC durante el verano? , pues parece que por las intervenciones constantes bicéfalas del Sr. Paz (PSC) durante todo el año, fuera del alcance de sus regidurias, da a entender que al JR , el cargo, excepto para lucirse con el “io soi e mejo” en ETV, RMdR, etc. el cargo de alcalde le va grande.
  ¿ No hay regidores con preparación y de confianza dentro de las filas de CIU para que puedan sustituirle? ¿Los/las regidores/as del PSC que le han hecho la suplencia, cobran la parte proporcional del sueldo del alcalde ausente o lo hacen estoicamente?

  • ariadnna

   Tresa cobres una part proporcional pel teus comentaris ???

   • Teresa

    Sí , Si, Directamente proporcional a la ineptitud política local e inversamente proporcional al nivel de participación de la ciudadanía molinense en estos foros, especialmente a los que se creen intelectuales, en que el negro sobre blanco les asusta, por sus faltas de ortografía, y prefieren mover lengua.

 • yo

  pues no creo q cobren parte de ningun sueldo teresa, puesto que joan ramon casals renuncio al sueldo como alcalde, tal vez la confianza sea un termino q tu desconozcas, debes tener cierta envidia!

  • Teresa

   ¿ Esta certero en lo que dice , o habla por hablar? , ¿Y de lo de regidores preparados, qué me dice?

   • yo

    estoy convencido. no suelo hablar por hablar. y tal vez usted deberia informarse tambien antes. sigue siempre una linia destructiva ante todo que francamente y con todo mi respeto, no se que le aporta. que interes tiene en ensuciar a todo y todos siempre?
    aunque insisto, la confianza entre un equipo es, por lo menos, una cosa positiva. lejos de sectarimos

    • Teresa

     Está claro que los de CIU- Molins de Rei cierran filas y no admiten crítica alguna, Si hay una crítica como lo de que las calles estan hechas unos zorros de sucias, ya se creen que los que opinamos, ensuciamos todo. La única confianza que se tienen entre los equipos CIU y PSC es el no pisarse los sueldos de los regidores a dedicación plena, aún que no tengan trabajos. Ni positiva ni leches, La pela es la pela.