El bàsquet ja prepara la temporada 2013-14

Els sèniors masculí i femení de la secció de bàsquet del CE Molins de Rei competiran aquesta temporada a Primera Catalana. L’equip entrenat per Joan Couto manté la mateixa plantilla mentre l’equip femení de Pere Galimany s’ha reforçat amb dues noves incorporacions.

Els equips sèniors de bàsquet del CE Molins de Rei ja preparen la temporada 2013-2014 // CE Molins de Rei

Els equips sèniors de bàsquet del CE Molins de Rei ja preparen la temporada 2013-2014 // CE Molins de Rei

La Primera Catalana del món de la cistella podrà gaudir aquesta temporada dels dos conjunts molinencs, un fet històric per als esports de Molins de Rei ja que mai s’havia produït. Per part del sènior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei no s’ha volgut efectuar cap canvi a la plantilla.

L’equip entrenat per Joan Couto i Marc Ferrer, que ascendeix enguany a segon entrenador, jugarà amb les mateixes cartes que la temporada passada en la seva segona campanya a la categoria. També es repetiran rivals de la temporada passada com el Viladecans, el Samà, l’Almeda, el Sant Boi o el Corbera. Es preveu una temporada molt exigent pel conjunt molinenc. De fet, el homes de Couto van començar a la pretemporada el dilluns 19 d’agost. Tot i l’exigència d’aquesta categoria l’equip té bones expectatives i espera fer una bona competició, segons informen en el blog de la secció. La data oficial d’inici de temporada serà el 14 de setembre a la pista del Samà, rival difícil i conegut.

Per la seva banda, les noies de Pere Galimany compliran el somni de jugar a Primera Catalana després d’aconseguir un ascens històric. Serà la primera vegada que el bàsquet femení molinenc trepitgi aquesta categoria. En aquest cas, les noies sí que tindran incorporacions. S’aposta per dos reforços: l’aler Maria Raja, jugadora procedent del Club Bàsquet Prat, i la base Cristina Bubé, procedent del CB Torrelló.

Només fa 3 dies que han començat la pretemporada i es preparen pel seu primer contacte a les pistes, un torneig comarcal a Martorell i un amistós contra el Sant Gervasi a Mollet el proper 15 de setembre. L’objectiu principal de Galimany i el seu equip és poder mantenir la categoria. El primer partit oficial de temporada serà el diumenge 22 de setembre a la pista del CN Terrassa.

Recomanacions personalitzades