Èxit del crowdfunding de la Xauxa Xica

La Xauxa Xica, l’espai de criança natural del grup Vincles, aconsegueix el finançament buscat en la seva campanya de micromecenatge. Han aconseguit un total de 4.450€ que serviran per rehabilitar una casa i poder canviar d’ubicació aquest nou curs.

cobert Xauxa Xica

Fa poc més d’un any la Xauxa Xica va fer un gran esforç per remodelar-se // La Xauxa Xica

La campanya de crowdfunding de la Xauxa Xica ha finalitzat amb un èxit rotund. 69 cofinançadors han aportat un total de 4.450€ a través de la crida iniciada a la plataforma Goteo sota el lema de “la Xauxa Xica es mou i creix”.

Els responsables de l’espai de criança natural de Molins de Rei gestionat pel grup Vincles s’havien plantejat arribar als 3.212€ com el finançament mínim per a fer efectiva la campanya de crowdfunding. 4.288 € era la suma de diners considerada com a òptima en aquest procés. Tot i això, el projecte molinenc ha aconseguit superar totes les expectatives arribant als prop de 4.500 euros.

La Xauxa Xica demanava el suport popular de la ciutadania després d’haver de canviar d’ubicació de manera forçada pels requeriments de l’Ajuntament de Molins de Rei al Casal Autogestionat de Joves La Mola, espai on estaven fins ara. Aquesta obligació de canviar-se d’ubicació va arribar un any després de fer un gran esforç econòmic per remodelar l’antic espai. Segons han anunciat a través del seu Facebook, la nova temporada de l’espai de criança natural començarà al nou espai habilitat, una casa cedida per un dels familiars que formen part del col·lectiu que aposta per l’acompanyament per a infants.

Recomanacions personalitzades