El Molins de Rei CF torna a la feina amb més joventut i competència

L’equip va començar els entrenaments fa una sola setmana i ja ha disputat el primer amistós contra el Levante las Planas (2-1). Amb una plantilla llarga, el tècnic haurà de destriar jugadors abans de l’inici de lliga.

Joan Garcia es va emportar 22 homes al partit per provar-los a tots. // Adrià Casaín

Joan Garcia es va emportar 22 homes al partit per provar-los a tots. // Adrià Casaín

Joan Garcia i els seus homes van tornar de vacances el passat dilluns amb els primers entrenaments. Poc a poc, els jugadors van anar reincorporant-se durant la setmana. Aquest any la temporada comença abans, el segon cap de setmana de setembre per ser exactes, i el vestidor ha de treballar per recuperar el to físic.

L’amistós del diumenge al camp del Levante Las Planas estava previst per “ser enfocat com un entrenament més”, així ho va catalogar l’entrenador en declaracions a Viu Molins de Rei abans del partit. Parlant sobre les possibles variants tàctiques que poden comportar les noves incorporacions ofensives, Garcia va deixar clar que “la filosofia segueix sent la mateixa i l’esquema tàctic (4-3-3) no variarà”, així que es descarten els rumors que enfocaven a un possible 4-2-3-1.

El partit no va tenir massa acció. Amb moltes interrupcions, al Molins li va costar trobar profunditat -en part era lògic-, i va servir per fer jugar als 22 homes que hi havia disponibles pel partit. Alguns s’han de posar en forma per l’inici de lliga mentre d’altres s’hauran de guanyar el lloc per aconseguir la fitxa.

Garcia també va comentar el paper que poden tenir els joves que pugen al primer equip, en l’onze titular n’hi havia 5 del 1994, la generació que va entrenar ell durant tres temporades. “Han vingut per sumar i confiem en ells, volem saber quin és el seu compromís per decidir si els hi fem fitxa o no”, va opinar l’entrenador molinenc.

Joan Garcia també va declarar que veu l’equip “més competent en totes les seves línies”. Una de les principals novetats ha estat la incorporació d’Eric Criado, que va marcar el primer gol en la derrota per 2-1. A ell cal sumar-li l’arribada d’un extrem i lateral esquerra, “Chivu”. El tècnic encara no descarta alguns possibles fitxatges més: “Hi han un parell de jugadors que estem veient però encara no sabem res per temes laborals”.

La base és la mateixa però els reforços poden estimular la plantilla i fer-la més competent i competitiva

I és que els temes laborals també afecten a l’equip, que aquesta temporada jugarà els partits a casa els diumenges a les 12 del migdia perquè els jugadors puguin assistir a més partits, després de que la temporada passada molts d’ells es perdessin alguns enfrontaments. L’equip encara realitzarà dos amistosos més abans de l’inici de lliga. El següent serà al camp del Sant Andreu el diumenge 8 a les 12 hores.

Recomanacions personalitzades