El futbol sala comença fort la pretemporada

El CFS Molins 99 comença els entrenaments i guanya un primer triangular a Altafulla. Els entrenats per Jorge Rubio tenen tres baixes i, de moment, només una incorporació de cara a la nova temporada. 

Els jugadors van celebrar el títol de lliga i l'ascens després del partit // Marta Pedrola

L’equip manté l’estructura de la temporada passada // Arxiu — Marta Pedrola

El primer equip del Club Futbol Sala Molins 99 ha començat la pretemporada. L’equip entrenat per Jorge Rubio compta amb només una incorporació, Òscar Gonzàlez, de cara a una temporada que es preveu molt exigent després de l’històric ascens a Divisió d’Honor Catalana (antiga territorial) aconseguit fa uns mesos. Per la seva banda, Josep Canals, Paco Martínez i Borja Carasusán han abandonat la disciplina molinenca.

Amb el gruix de la plantilla de l’ascens intacte, i amb menys d’una setmana d’entrenaments, els molinencs s’han presentat a Altafulla per disputar un triangular contra l’equip tarragoní i el FS Altea. En el primer dels partits, el CFS Molins 99 ha superat al FS Altafulla per un clar 2 a 8. Segons el blog de l’entitat, ha estat un gran partit en “intensitat, treball i joc”.

El segon partit dels de Rubio no ha estat tant brillant com el primer però s’ha saldat amb victòria per 2 a 3 contra el FS Altea. Com és habitual en les pretemporades, alguns jugadors van patir molèsties musculars.