60 aturats participen als cursos de formació ocupacional del Centre García-Nieto

Un total de 60 persones aturades han rebut formació durant el primer semestre del 2013 en quatre cursos de formació ocupacional en dues especialitats: anglès d’atenció al públic i activitats auxiliars de magatzem.

Un curs d’atenció al públic en anglès i un altre d’activitats auxiliars de magatzem són les dues especialitats formatives que s’han realitzat al Centre Joan N. García-Nieto durant el primer semestre del 2013. Tots dos cursos s’han fet en dos torns, fent així quatre cursos amb un total de 60 persones que es troben en situació d’atur.

Els cursos, de 220 i 230 hores respectivament, han estat organitzats per l’Ajuntament de Molins de Rei amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu. La regidora d’Ocupació, Anna Cantudo (PSC), destaca “l’esforç de l’Ajuntament per poder oferir formació a mida i de qualitat que permeti optar amb millors condicions al mercat laboral”. Els participants en els cursos han estat aturats de totes les edats amb una mínima experiència relacionada amb la corresponent formació.

El passat divendres 26 de juliol al Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan N. García-Nieto es va fer la cloenda i lliurament de diplomes a tots els participants.