El Festival de Cine de Terror ja té les primeres pel·lícules confirmades

“Mon Ami” (Rob Grant, 2012) i “I am a ghost” (H.P. Mendoza, 2012) són les dues primeres pel·lícules confirmades que formaran part de la secció oficial del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei aquest 2013. També s’ha donat a conèixer el primer dels membres del jurat.

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei manté la seva aposta pels nous realitzadors a través de les estrenes d’aquests en el camp del llargmetratge. Així ho demostren les dues primeres pel·lícules que l’organització ha confirmat que estaran a la secció oficial competitiva d’enguany, que es celebra des de fa dos anys i tracta de consolidar així que el Festival s’estengui durant tota la setmana.

La primera de les pel·lícules anunciades, “Mon Ami”, és una producció canadenca amb la que Rob Grant es llença al món dels llargmetratges. “Una òpera prima a mode de segrest d’estar per casa que farà les delícies de tothom”, és com la defineixen els responsables del Festival, que no s’atreveixen a catalogar-la com un film purament de terror però si deixen clar que “la sang, la tortura i l’humor negre que conté seran recordats durant anys al Festival”.

La segona de les pel·lícules que es podrà veure a la secció oficial serà “I am a ghost“, també una òpera prima, en aquest cas nord-americana, dirigida per H.P. Mendoza. Es tracta d’un film a cavall entre el terror més pur i el gènere fantàstic. “Una de les petites joies d’enguany, amb tensió, desconcertant i hipnòtica”, segons asseguren els organitzadors del Festival.

I AM A GHOST (Reviews Trailer #2) from H.P. Mendoza on Vimeo.

Primer membre del jurat

Ja es coneix també quin serà el primer dels cinc membres que formaran el jurat de la propera edició del festival. Serà Javi Rueda, periodista i crític a diversos mitjans online i professor de diverses disciplines audiovisuals. Rueda ha participat, a més, en mig centenar de curtmetratges en facetes ben diverses: com a director, productor, responsable de fotografia… Des del 2003 dirigeix la productora independent AVED Producciones, amb la qual és a punt d’estrenar dos nous llargs.

Recomanacions personalitzades