8 instagramers capturen Molins de Rei a través dels seus telèfons mòbils

El projecte #capturaMolins porta a 8 usuaris de l’aplicació Instagram d’arreu de Catalunya a Molins de Rei amb l’objectiu d’immortalitzar la vila amb les seves fotografies fetes amb telèfons mòbils i passades per filtres. Les obres es mostraran en una exposició per la Festa Major.

Participants de #capturaMolins al campanar de l'església // @aniolc

Participants de #capturaMolins al campanar de l’església // @aniolc

Només 5 projectes es van presentar a la passada edició del programa Mou! El Cul!, els pressupostos participatius organitzats per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Molins de Rei, dirigida per Esteve Altozano (CiU).  Tot i que no hi va haver suficients iniciatives com per fer-ne una tria, objectiu del programa, alguns dels projectes que es van presentar ja han començat a funcionar.

Aquest és el cas de #CapturaMolins, un projecte impulsat per Aniol Costa que ha portat a 8 instagramers, usuaris de l’aplicació Instagram, d’arreu de Catalunya a Molins de Rei amb l’objectiu d’immortalitzar la vila fent fotografies a través de les càmeres dels seus telèfons mòbils.

El passat 27 de juliol els usuaris d’Instagram escollits pels responsables de l’activitat van fer una visita guiada per Molins de Rei per conèixer més el territori i veure on es podrien fer les millors fotos. Els assistents van visitar la Federació Obrera, el teatre del Foment, el Mercat Municipal i, fins i tot, van acabar pujant al campanar de l’església de Sant Miquel. Alguns dels instagrammers participants van ser Susanna Ginesta (@sginesta), Montse Bresolí (@bresolim), Judit Sabaté (@bocinsdetu),  Marc Pich (@marcpik), Francesc Camí (@phacus), Sandra (@misspinot) i Jordi Galera (@jordi_galera).

Exposició per Festa Major

Les fotografies preses durant el tour es podran veure en una exposició oberta al públic a la Federació Obrera del 23 de setembre fins al 4 d’octubre. Tot i la participació d’aquests instagramers, els molinencs que vulguin també podran participar en el certamen fotografiant Molins de Rei i etiquetant les seves fotos a Instagram sota l’etiqueta #CapturaMolins.

De fet, algunes persones ja han començat a participar penjant fotografies amb aquesta etiqueta. Segons l’Ajuntament, els participants podran optar a guanyar premis, però aquests encara no s’han donat a conèixer.

Recomanacions personalitzades