El CN Molins de Rei participarà a un torneig internacional de waterpolo

Dos equips infantils aniran a Andorra per participar a un torneig amb equips de 5 països. La primera edició del Torneig Internacional d’Andorra Be Waterpolo My Friend serà el proper mes de setembre. 

Els joves molinencs participaran en un torneig internacional // CN Molins de Rei

Els joves molinencs participaran en un torneig internacional // CN Molins de Rei

El Club Natació Molins de Rei ha estat un dels clubs escollits per participar en la primera edició del Torneig Internacional d’Andorra Be Waterpolo My Friend, que reunirà a bona part de les promeses europees d’aquest esport entre els propers 4 i 8 de setembre.

El CN Manresa, el Rethymno grec i el Pallaunoto Brescia italià són els equips que es veuran les cares amb  els waterpolistes molinencs d’entre 14 i 15 anys durant la primera fase. El molinencs més petits, entre 12 i 13 anys, jugaràn contra l’Avus Aligator d’Hongria, el Leioa Askartza basc i el Latina Pallanuoto italià. Els dos equips que aconsegueixin classificar-se per la frase de grups tindràn bitllet directe per a quarts de final.

Recomanacions personalitzades