El PP acusa la CUP de mentir i reclama la retirada dels cartells en contra d’Emilio Ramos

Emilio Ramos (PP) se sent “agredit personalment” per l’última campanya de cartells de la CUP Molins de Rei, on és acusat de guanyar prop de 1.000 euros amb els diferents càrrecs que ocupa a Molins de Rei i a l’Àrea Metropolitana. Ramos demana la retirada dels cartells però descarta accions legals. 

Cartell CUP RamosPer primera vegada des de la creació d’aquest diari digital el novembre del 2010, el PP de Molins de Rei ha convocat una roda de premsa. El motiu: desmentir a la CUP. Emilio Ramos, únic regidor popular a la vila, acusa a l’esquerra independentista de “mentir” en la seva última campanya de cartells, on és acusat de guanyar prop de 1.000 € amb les retribucions pels seus càrrecs a l’Ajuntament de Molins de Rei (regidor a l’oposició) i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (representant de Molins de Rei). Segons Ramos, la seva presència a l’Àrea Metropolitana es redueix al Consell (323 euros), però no pertany a cap comissió informativa i, per tant, no cobra els 176 euros més que diu la CUP.

“Em sento agredit i crec que la campanya que han fet és en contra meva i no en contra del meu partit ja que no poden amb el PP, està molt per sobre d’ells”, ha declarat Ramos totalment indignat. “Menteixen, no estic en cap comissió de l’Àrea Metropolitana”, acusa el popular qui també ha dit que “no pots escopir mai cap a dalt ja que et cau a la cara, crec que és un atac personal”.

El regidor del PP a Molins de Rei ha negat també les dades publicades per la CUP en què s’assegurava que Ramos només ha assistit a 4 de les últimes 46 comissions informatives de l’ajuntament. “Tenim un 28% d’assistència i amb només un regidor i ells, tenint-ne quatre, estan al voltant del 80%; per tant, estem nosaltres per sobre”, ha matisat el popular, que es justifica afirmant que a les reunions que es celebren a última hora de la tarda no pot assistir per incompatibilitat amb el seu horari laboral.

Ramos acompanyat de Reyes instants abans de dirigir-se als mitjans // Jose Polo

Ramos acompanyat de Reyes instants abans de dirigir-se als mitjans // Jose Polo

El PP de Molins de Rei demana la retirada els cartells que es poden veure en diferents cartelleres i parets de Molins de Rei però, de moment, es descarta qualsevol tipus d’acció legal en contra dels autors, la CUP.

“No tenim un pacte estable”

Emilio Ramos no ha donat la roda de premsa en solitari. Davant dels micròfons ha estat acompanyat en tot moment pel vicesecretari de política territorial del PP a Catalunya, Manuel Reyes. El també alcalde de Castelldefels ha titllat els cartells de la CUP d’“operació d’assetjament personal en contra del regidor del PP”. Preguntat pels mitjans de comunicació, Reyes ha assegurat que tot i la cessió del càrrec a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per part de l’alcalde de CiU, “no hi ha cap pacte estable amb el govern de Molins de Rei”. Això sí, Reyes ha dit que “el paper que fa el PP a Molins de Rei és molt important, ja que no hi ha un govern amb majoria i necessita recolzar-se en nosaltres”.

Recomanacions personalitzades