El PP acusa la CUP de mentir i reclama la retirada dels cartells en contra d’Emilio Ramos

Emilio Ramos (PP) se sent “agredit personalment” per l’última campanya de cartells de la CUP Molins de Rei, on és acusat de guanyar prop de 1.000 euros amb els diferents càrrecs que ocupa a Molins de Rei i a l’Àrea Metropolitana. Ramos demana la retirada dels cartells però descarta accions legals. 

Cartell CUP RamosPer primera vegada des de la creació d’aquest diari digital el novembre del 2010, el PP de Molins de Rei ha convocat una roda de premsa. El motiu: desmentir a la CUP. Emilio Ramos, únic regidor popular a la vila, acusa a l’esquerra independentista de “mentir” en la seva última campanya de cartells, on és acusat de guanyar prop de 1.000 € amb les retribucions pels seus càrrecs a l’Ajuntament de Molins de Rei (regidor a l’oposició) i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (representant de Molins de Rei). Segons Ramos, la seva presència a l’Àrea Metropolitana es redueix al Consell (323 euros), però no pertany a cap comissió informativa i, per tant, no cobra els 176 euros més que diu la CUP.

“Em sento agredit i crec que la campanya que han fet és en contra meva i no en contra del meu partit ja que no poden amb el PP, està molt per sobre d’ells”, ha declarat Ramos totalment indignat. “Menteixen, no estic en cap comissió de l’Àrea Metropolitana”, acusa el popular qui també ha dit que “no pots escopir mai cap a dalt ja que et cau a la cara, crec que és un atac personal”.

El regidor del PP a Molins de Rei ha negat també les dades publicades per la CUP en què s’assegurava que Ramos només ha assistit a 4 de les últimes 46 comissions informatives de l’ajuntament. “Tenim un 28% d’assistència i amb només un regidor i ells, tenint-ne quatre, estan al voltant del 80%; per tant, estem nosaltres per sobre”, ha matisat el popular, que es justifica afirmant que a les reunions que es celebren a última hora de la tarda no pot assistir per incompatibilitat amb el seu horari laboral.

Ramos acompanyat de Reyes instants abans de dirigir-se als mitjans // Jose Polo

Ramos acompanyat de Reyes instants abans de dirigir-se als mitjans // Jose Polo

El PP de Molins de Rei demana la retirada els cartells que es poden veure en diferents cartelleres i parets de Molins de Rei però, de moment, es descarta qualsevol tipus d’acció legal en contra dels autors, la CUP.

“No tenim un pacte estable”

Emilio Ramos no ha donat la roda de premsa en solitari. Davant dels micròfons ha estat acompanyat en tot moment pel vicesecretari de política territorial del PP a Catalunya, Manuel Reyes. El també alcalde de Castelldefels ha titllat els cartells de la CUP d’“operació d’assetjament personal en contra del regidor del PP”. Preguntat pels mitjans de comunicació, Reyes ha assegurat que tot i la cessió del càrrec a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per part de l’alcalde de CiU, “no hi ha cap pacte estable amb el govern de Molins de Rei”. Això sí, Reyes ha dit que “el paper que fa el PP a Molins de Rei és molt important, ja que no hi ha un govern amb majoria i necessita recolzar-se en nosaltres”.

 • Teresa

  ¿ Dónde se realizó la rueda de prensa?

  Todo eso del PP es
  una muestra más de la sinvergüenceria de los políticos en cuanto a sus sueldos
  que cobran directamente en vena de nuestro Presupuesto Municipal, especialmente
  nuestros políticos locales en Molins de Rei,
  apalancados como funcionarios en el Ayutamiento, algún regidor (CIU) más
  de 10 años con pagas de 46.204,33 € /año , se
  justifican entre ellos de que : “ en los
  demás municipios también lo hacen “ , “los
  otros (oposición ICV, ERC) también lo
  harian”, “los otros (oposición, ICV,ERC)
  tambén lo hacían” Todo legalmente, claro… De
  los 24 mill € de nuestro Presupuesto
  Municipal 1 mill € (166.000.000
  Ptas) se vá en pagar a los políticos
  locales , alcalde, cargos de confuaianza, regidores a dedicación completa,
  regidores a dedicación parcial, sesiones al pleno, juntas de portavoces, subvención
  complemento fijo, subvención complemento
  variable, donaciones a partidos para el alquiler de locales, etc, etc

  ¿ De lo publicado en la web del Ayuntamiento, ¿ el Sr. Ramos (PP), en cuanto a pagos, cuanto recibe de asistir a : sesiones al pleno, juntas de portavoces, subvención complemento fijo, subvención complemento variable, donaciones a partidos para el alquiler de locales, etc, etc

  De las declaraciones del Sr. Ramos en la Radio Municipal de MdR, el pasado viernes día 26, él deduce claramente que todo eso de la CUP
  es una “barbaridad” , que él no puede aún aportar ninguna prueba de lo que
  cobra de la AMB ya que todavía no le han hecho la 1 ª paga en los dos meses que lleva en el cargo, que todo esto és una campaña para derribar a su socio, al alcalde Sr. JR, que él tiene el certificado del 26 % que le ha preparado el Sr. Zaragoza (PSC) , que él sabe de matemáticas y de reglas de tres, que las informativas coinciden con su horario de noche de trabajo de vigilante jurado y que por eso no va, que los plenos, por los temas (mitings) que se llevan son una pérdida de tiempo, que él no habla en los plenos (no dice ni mu) pero que se lo lleva preparado, etc. etc

  • charls

   per un cop la teresa te raó

   • Teresa

    charls , Grácias por su apoyo, Es Usted muy amable. No se crea que todo esto es fácil , y de que Viu Molins me publica todo lo que escribo, Mis riesgos asumo, y recibo también ridiculizaciones y amenazas permitidas en éste medio.

    • Imán delanevera

     Como eres un personaje de ficción, no asumes ninigún riesgo ni recibes nada de nada. Tu postura es muy facil.
     Hablar de todo anonimamente y encima hacerte la victima y llorar porque no me pulican, y porque me ridiculizan.

     • Teresa

      pues, mire que Usted,… con este nombre tan auténtico y original que tiene, puede hablar con más propiedad que Yo,… ¿ Acaso no se puede escribir bajo seudónimo? , ¿ Ya han cambiado la normas esos de Viu molins?

  • joanpere

   Podries presentar-te tu, sense cobrar un duro, però tindries que dir qui es Teresa o Sr. Closa

   • Teresa

    quien debe presentarse es usted y con nombres y apellidos de los dícense llamarse periodistas, el Sr. David Guerrero y José Polo , evitando su intimidad personal.

 • Laia

  Es tant dificil conèixer i preguntar de l’assistència a les reunions informatives per part de l’Ajuntament dels grups politics a la Vila per part dels periodistes de Viu Molins o un altra mitja ?
  Es que tant la CUP dona una informació (sense cap documentació) i el PP diu que es mentida (sense cap documentació) I crec que la funció del periodisme es esbrinar la veritat…

 • 1789

  És una vergonya que un senyor com Ramos, que fa comentaris feixistes al ple de l’Aj., sigui designat a dit per PSC i CiU per representar Molins de Rei. I si ha estat escollit a dit, qui nega que aquest senyor no cobra per la feina de representació? A qui volen enganyar? Qui és aquest Ramos? Què ha fet pel poble, si ni tant sols parla en català als plens! Ramos Kampora!

 • Marc

  Les declaracions del Ramos són del tot lamentables per vàris motius:

  – Això és una campanya política contra la mala gestió política d’uns recursos i unes responsabilitats dels senyor Ramos (i, de retruc, la designació política de CiU i PSC com a representant a l’AMB). Si ho veu com una campanya personal és que no sap absolutament res de política (cosa que no m’estranya). Una campanya personal es ficaria amb la seva familia, el que fa en seu temps lliure, etc.. En canvi, una campanya política és del tot legítima.

  – L’Ajuntament té aquesta informació perquè la CUP hi ha pogut accedir (tot està explicat aqui: http://molins.cup.cat/noticia/la-cup-soposa-la-designaci%C3%B3-demilio-ramos-com-representant-de-lajuntament-l%C3%A0rea … fins i tot posa els noms de ls comissions). Si l’Ajuntament no vol fer-la pública potser és perquè corraboraria que han enxufat un impressentable com a representant de Molins a l’Area Metropolitana de Barcelona.

  – El fet que sigui la primera roda de premsa d’aquest personatge en tots els anys que fa que és a l’Ajuntament ja diu molt de la seva calanya. Algú ha vist alguna vegada un acte, un cartell o alguna cosa organitzada pel PP de Molins? No, és clar. Ell va els plens, xupa de la caixa i no fa ni un mínim gest de retorn al poble. És absoultament ignomiós.

  – Sobre el seu partit, millor que no parlem, perquè n’hi ha per llogar-ho cadires. Corrupció a dojo, tràfic d’influències, dirigents a la presó (Bàrcenas, Matas,…). Si no tinguéssin tant de poder i no haguéssin creat una xarxa mafiosa que mou milions, aquest partit faria pena.

  Tan de bo el PP s’esfonsi en la misèria d’una vegada.

  • ernest

   Benvolgut Marc.
   Referent al punt 2 de la teva explicació del coneixement de la CUP i les proves veien l’enllaç solament veig noms de comissions però no hi ha cap acta ni res…. o sigui ens hem de creure ; veien la noticia del Ramos diu altres dades. Estic amb Laia fins que l’informació no sigui comprovada pels mitjans de comunicació tinc una gran dubte per que al cap i a la fi ja ho diu Marc es una campanya politica

 • David

  “Don” Emílio, jo no l’he vist ni a un sol consell escolar municipal! I sempre he vist a algú de la cup. Els vosté no representa Molins i cobra com si ho fes!!!