El CN Molins de Rei es supera a Pontevedra

Les nedadores molinenques aconsegueixen 9 marques personals al campionat d’Espanya. Tot i això, l’expedició del CN Molins desplaçada a Pontevedra torna a casa sense medalles. 

Les molinenques van fer una gran actuació // Lídia Calomardo

Les molinenques van fer una gran actuació // Lídia Calomardo

Les nedadores molinenques han superat els seus límits al Campionat d’Espanya infantil disputat a Pontevedra (Galiza). Blanca Cortés, Ariadna Bellès, Laia Albuxeich i Júlia Cortés han aconseguit 9 millors marques personals, superant el rendiment que havien aconseguit al llarg de la temporada. Per tant, no se’ls pot demanar més.

A més, les representants del Club Natació Molins de Rei van classificar-se per a 3 finals en de les 12 proves disputades. No van aconseguir cap medalla però es van quedar molt a prop d’aconseguir-ho. En la final dels 50 metres lliures, la prova més explosiva, Blanca Cortés va aconseguir un excel·lent quarta posició, a només 4 centèsimes del bronze.

 

Recomanacions personalitzades