Molins de Rei es solidaritza amb les víctimes de l’accident de Santiago amb un minut de silenci

L’Ajuntament de Molins de Rei ha mostrat la seva solidaritat amb les víctimes del tràgic accident ferroviari de Santiago de Compostela amb la realització d’un minut de silenci a la porta del consistori tot just abans de l’inici del ple municipal del mes de juliol.

El minut de silenci s'ha realitzat a les portes del consistori // Ajuntament de Molins de Rei

El minut de silenci s’ha realitzat a les portes del consistori // Ajuntament de Molins de Rei

Tot just abans de l’inici del ple municipal, a dos quarts de vuit del vespre, tots els regidors del consistori s’han aplegat a la porta de l’Ajuntament per realitzar un minut de silenci de condol i solidaritat amb les víctimes de l’accident ferroviari de Santiago de Compostela (Galícia). A l’acte de solidaritat amb el poble gallec s’han sumat també una cinquantena de molinencs aprofitant que el minut de silenci s’ha celebrat en horari vespertí enlloc de fer-ho a les 12 del migdia com s’ha realitzat a la majoria d’ajuntaments i institucions a Catalunya i Espanya.

El minut de silenci, amb el rumor de fons de les terrasses de la plaça de l’Ajuntament, ha finalitzat amb aplaudiments. Posteriorment, ja a la sala de plens, la sessió plenària del mes de juliol ha començat amb la lectura d’una declaració consensuada amb tots els grups municipals. La declaració transmet el condol a les famílies de les víctimes en nom de l’Ajuntament de Molins de Rei i tots els seus ciutadans.

El text aprovat per totes les forces polítiques expressa la solidaritat amb el poble gallec i totes les persones que s’han vist afectades per la tragèdia i reconeix especialment “als homes i dones dels equips d’urgències que hi estan dedicant tot el seu esforç” per atendre a les víctimes i les seves famílies. “Volem fer nostre el seu dolor i expressar la solidaritat de la vila de Molins de Rei amb la ciutat de Santiago de Compostela i el conjunt del poble gallec”, és la manera com es clou la declaració institucional amb la que l’Ajuntament s’ha sumat al dol generalitzat que ha provocat l’accident ferroviari amb prop de 80 morts.

Recomanacions personalitzades