Marta Gil, medalla de plata en salt al Campionat d’Espanya de Gimnàstica

El Club Gimnàs Molins de Rei ha participat, amb 9 gimnastes, en el campionat d’Espanya celebrat a València entre el 15 i el 21 de juliol.

Marta Gil va pujar al podi dels campionats d'Espanya // Club Gimnàs Molins de Rei

Marta Gil va pujar al podi dels campionats d’Espanya // Club Gimnàs Molins de Rei

Marta Gil, que va participar dissabte dia 20 en el nivell 5 Via Olímpica, va aconseguir la medalla de plata en l’aparell de salt, amb un puntuació de 12.700. En la classificació general va obtenir una excel·lent 8a posició entre 16 gimnastes, amb una puntuació total de 43.850.

La participació de les gimnastes molinenques es va iniciar dijous dia 18, amb el concurs d’Ingrid Caballero en el nivell 4 Base. Entre les 30 gimnastes d’aquest nivell, la Íngrid va aconseguir una meritòria 15a posició, amb una puntuació total de 40.425. Per aparells, el seu millor resultat el va aconseguir en el seu exercici de terra (8a), valorat pels jutges amb un 11.100.

El mateix dia, en la sessió de tarda, van competir Mar Castroviejo i Ona Massana, dins el grup de 34 gimnastes del nivell 3 Base. Massana, que sortia d’una lesió, es va classificar en 16 posició amb una puntuació total de 39.200, i va obtenir la seva millor classificació (10a) en l’aparell de barra. Castroviejo va ser 28a., amb 35.325 punts.

El divendres dia 19, les més petites del Club s’estrenaven en un Campionat d’Espanya, i ho van fer en un grup de 101 gimnastes del nivell 1 Base. L’Olga Romero, molt encertada en l’aparell de terra, va aconseguir una meritòria 24a posició (42.700 punts). Aïna Puig, amb una puntuació de 42.350, va obtenir la 29a posició de la general. Silvia Chacón, amb  41.650 punts es va classificar en la posició 37a de la general. Finalment, Xènia Coronas va ser la 60a i Júlia Espín la 70a de la classificació general.

El nivell d’aquest campionat d’Espanya ha estat molt superior al d’anteriors competicions. Tant l’entrenadora, Sebas Gómez, com la Junta del Club, valoren molt positivament la participació d’aquestes nou gimnastes i les animen a continuar treballant per aconseguir nous èxits durant la temporada vinent, que s’iniciarà el dia 2 de setembre. Les gimnastes tenen per endavant un merescut descans.

Recomanacions personalitzades