Participació molinenca al Campionat d’Espanya de natació infantil

Quatre representants del CN Molins de Rei diputaran la competició a Pontevedra (Galiza). Participen en un total de 12 proves. 

Les joves molinenques acompanyades de la seva entrenadora // CN Molins de Rei

Les joves molinenques acompanyades de la seva entrenadora // CN Molins de Rei

Just quan el focus de la natació internacional es troba a Barcelona per la disputa dels mundials, el focus de la natació de Molins de Rei es trasllada a Galícia, on entre dimarts 23 de juliol i divendres 26 es disputen els campionats d’Espanya de natació infantil. A Pontevedra, quatre representants del CN Molins de Rei lluitaran per fer un bon paper en la competició més important de la temporada.

Blanca Cortés, Ariadna Bellès, Laia Albuxeich i Júlia Cortés realitzaran un total de 12 proves després d’aconseguir les marques mínimes durant la temporada. Les 4 joves esperances molinenques, entrenades per Dolors Pranell, ja han marxat cap a terres gallegues. Cortés és qui té més opcions d’aconseguir alguna medalla ja que arriba als campionats amb la cinquena millor marca en una de les proves en les quals participa, els 100 metres braça.

Recomanacions personalitzades