El Molins de Rei CF disputa la Donosti Cup per quart any consecutiu

L’expedició molinenca s’ha desplaçat fins a terres basques, com ja és habitual cada estiu al club, per disputar una nova edició de la Donosti Cup. 

Imatge d'amistat entre les jugadores molinenques amb les "matalasseres" // Molins de Rei CF

Imatge d’amistat entre les jugadores molinenques i les “matalasseres” // Molins de Rei CF

Després de les magnífiques experiències de les darreres edicions de la competició, la junta del conjunt molinenc no va dubtar en triar Donostia com a destí pel viatge de fi de temporada. En aquest quart viatge, el Molins de Rei CF ha portat quatre equips a la competició: un aleví masculí d’onze jugadors, un aleví femení de deu noies, un cadet femení de deu jugadores i un infantil masculí amb set jugadors i set més que la competició va cedir per poder tancar els equips.

A nivell competitiu, va ser l’aleví femení el que va realitzar el millor paper, quedant-se a les portes de la final al caure, a la tanda de penals, en semifinals contra tot un Atlètic de Madrid. L’equip entrenat per Gerard de Palol i Mònica Giner va marxar molt satisfet amb el rendiment de les noies, que no oblidaran mai aquesta experiència.

L’aleví masculí, entrenat per Alberto Martínez i Pedro Quesada, va arribar a les semifinals de la fase de consolidació, tot un mèrit també pel club i, sobretot, pels jugadors. Uns joves futbolistes que van reconèixer passar-ho molt bé i tots volen repetir l’any vinent.

El mateix Alberto Martínez, un dels responsables del viatge i secretari de la junta, que no s’ha perdut cap viatge a Donosti, ha declarat a Viu Molins de Rei que “el 80% dels jugadors que van viatjar no havien viscut encara aquesta experiència de la Donosti Cup, i tots hi volen tornar”. Els pares també han quedat molt contents i, al arribar, vam rebre elogis de molts d’ells. Martínez també ha afirmat: “Creiem que aquestes experiències reforcen a l’entitat i la col·loquen com una de les més actives de la comarca”Sobre la possible tornada l’any que ve, el secretari de la junta creu que és una gran competició que encaixa amb la filosofia del club, però “encara és d’hora per prendre cap decisió, ho decidirà la junta més endavant”.D’aquesta manera el club valora positivament aquest quart viatge i ja està oficialment de vacances, fins al mes de setembre quan es reprenguin els entrenaments i les competicions corresponents.

Recomanacions personalitzades