Tres molinencs participen al Campionat d’Espanya de natació aleví

Laia Pizarro, Laia Ruiz i Quim Badosa participen a la competició realitzada a Manresa. Aconsegueixen dues marques personals en les 9 proves en les quals van participar. 

Els representants del CN Molins a la piscina del CN  Manresa // Martí Soto

Els representants del CN Molins a la piscina del CN Manresa // J. Martí Soto

La temporada de natació aleví s’ha tancat amb una bona actuació dels representants del Club Natació Molins de Rei en el Campionat d’Espanya en categoria aleví disputat a Manresa el passat cap de setmana.

Laia Pizarro, Laia Ruiz i Quim Badosa han anat a les instal·lacions del CN Manresa, equip que no passa pel seu millor moment financer, amb el premi de la classificació ja aconseguit.

Ha estat Laia Pizarro la que ha aconseguit un millor resultat, quedant en 10a posició en els 100 braça, mantenint-se així com la catalana més ràpida en aquesta distància. Tot i això, Quim Badosa i Laia Ruiz, han aconseguit rendir al seu millor moment, aconseguint superar les millors marques personals en els 100 metres lliures i en els 400 estils respectivament.

Més de 700 nedadors de 223 clubs diferents han participat en una competició d’alt nivell on s’han reunit les millors promeses de la natació.

Recomanacions personalitzades