Enric Gras substitueix Jordi Anducas com a president de l’handbol

El canvi en la presidència s’emmarca en el context d’una ampliació de la junta directiva. Gras arriba prometent “molta empenta” i Anducas  marxa per motius “de temps”. 

Enric Gras és el nou president de la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. El canvi s’ha fet públic durant el sopar de final de temporada realitzat el passat divendres 5 de juliol i on van participar al voltant de 130 persones entre pares, jugadors, monitors i membres de la junta directiva. Gras, qui ha format part del club durant els últims anys i sempre ha estat molt present en totes les activitats de l’entitat, ha resumit amb humor la seva trajectòria durant el discurs que va cloure l’acte: “Comences com delegat i acabes de president sense saber com”. El nou president va prometre davant dels present que aportarà “molta empenta per fer que aquesta pista estigui l’any vinent encara més plena”, el que significaria un creixement de l’entitat molinenca dedicada a l’handbol.

El sopar va aplegar a més de 130 persones // Jose Polo

El sopar va aplegar a més de 130 persones // Jose Polo

La substitució del màxim representant de l’handbol de Molins de Rei s’emmarca en el context d’una ampliació de la junta on, de cara al setembre, començarà a treballar més gent que fins al moment i d’una manera “més organitzada”, segons asseguren des de l’entitat. Entre altres aspectes, s’espera donar-li una empenta a la difusió de l’handbol a través de les xarxes socials. Amb aquests canvis es farà realitat una de les reivindicacions dels fins ara president, Jordi Anducas, qui seguirà vinculat de forma activa al CE Molins de Rei i que volia implantar un sistema de treball organitzat  per comissions. Anducas portava molt anys com a president i ha explicat durant la vetllada que “problemes de temps” hagi de renunciar al seu càrrec. Abans de fer públic la seva marxa, Anducas ha fet un “balanç positiu” de la temporada destacant “el projecte de futur” que té l’entitat.

Recomanacions personalitzades