“Bis bald” Jordi Molet

Jordi Molet marxa al Cronemberg alemany per tancar la seva carrera professional. El jugador d’hoquei patins més important de la història de Molins de Rei deixa l’equip de la seva vida, el Reus Deportiu, criticant durament la gestió de la nova directiva. 

Molet passa per un moment complicat // reusdeportiu.cat

Molet marxa cap a Alemanya // reusdeportiu.cat

Pep Guardiola no és l’únic mite que marxa a Alemanya. El jugador d’hoquei patins més important de la història de Molins de Rei, Jordi Molet, acabarà la seva carrera en una petita ciutat del land de Nordrhein-Westfalen. El Cronemberg, equip de la primera divisió del país teutó, serà el seu nou destí.

El molinenc, de 36 anys, ha signat per dues temporades amb opció a renovar el contracte. “És un dels equips forts d’Alemanya i creuen que un jugador espanyol els pots anar molt bé”, diu l’ex-jugador del Reus Deportiu en declaracions a Viu Molins de Rei.

Tot i que Alemanya no és un país amb gaire tradició d’hoquei, Molet explica que “s’estan fent les coses bé, portant gent de fora per adquirir coneixements, i tenen moltes ganes de treballar”. “Després de 17 temporades a l’OK Lliga la feina està més que feta”, diu Molet amb una Copa d’Europa, una de les CERS i una OK Lliga, entre altres, a les esquenes.

El primer contacte entre Molet i el Cronemberg va produir-se el passat mes de novembre durant la disputa d’un partit entre el Reus Deportiu i l’equip alemany. “Fent la broma vaig dir-li al president alemany que acabava contracte”, relata Molet. “S’ho van prendre al peu de la lletra i al gener ja tenia una oferta”, explica el jugador qui reconeix que no els va costar gaire posar-se d’acord. “El president em deia que no es creia que un jugador d’aquí volgués jugar a Alemanya”, assegura Molet amb un somriure a la boca. El repte del l’home que va començar a practicar hoquei a la pista de l’escola Sant Miquel és donar a conèixer més aquest esport en un país amb poca tradició. Marxarà amb la família i les característiques del seu nou país d’acollida també han estat importants a l’hora de prendre aquesta decisió.

Molet marxa criticant al Reus Deportiu

L’última temporada de Jordi Molet al Reus Deportiu ha estat molt complicada, plena de problemes amb l’entrenador i la directiva. “Des de que va entrar la nova junta em van perjudicar per ser familiar de l’antic president”, explica Molet, qui va denunciar al club per impagaments ara fa un mesos. La situació amb l’entitat roig i negra no ha millorat i el molinenc diu que està disposat a arribar fins on faci falta. “La junta tenia coaccionats als companys i no em parlava amb l’entrenador”, relata el molinenc que s’ha passat cinc mesos sense jugar cap partit, amb el que això representa per una persona com Molet, que ha fet de l’hoquei la seva vida. “Ha estat molt dur però ara ja s’ha acabat”, conclou, amb la ment ja posada en la nova aventura que l’espera a Alemanya. Fins aviat o, com dirien els alemanys, “bis bald”.

Recomanacions personalitzades