Eric Criado torna al Molins de Rei CF

El conjunt entrenat per Joan Garcia ja s’ha reforçat per la temporada vinent. Eric Criado, ex jugador del Barça i del Prat, entre altres, vestirà la samarreta molinenca durant la propera campanya.

Criado torna a casa // AE Prat

Criado torna a casa // AE Prat

El jove jugador, nascut a Molins de Rei fa 19 anys, retorna al Josep Raich després de passar pel juvenil de l’AE Prat, on ha marcat 12 gols en 22 partits jugats i ha ajudat al l’equip a acabar en mitja taula en una lliga molt competitiva. El molinenc va arribar a debutar a Segona Divisió B amb el conjunt entrenat per Agustín Vacas. Criado, que va començar a jugar a futbol a l’EFIM, antiga escola de futbol de CER Incresa, ha decidit acceptar el repte i jugar a Molins de Rei, quan podria estar en altres equips de més nivell.

És un davanter molt ràpid, súper àgil i amb una gran capacitat tècnica per deixar als defenses enrrere, es troba més a gust a la banda i, segurament, l’any vinent el veurem compartint atac amb Àlex Agudo i Carles Capella. La societat que poden formar el tres pot ser letal i, tot i que l’equip vol somiar amb l’ascens, la temporada passada ja es van precipitar i caldrà treballar molt en el dia a dia.

L’arribada de Criado és la millor noticia possible per l’equip, tornarà a omplir el Josep Raich de gols i emoció

El jugador que també es va formar en les categories inferiors del FC Barcelona explica en declaracions a Viu Molins de Rei: “Valoro la meva tornada positivament, torno a un lloc on sempre m’han tractat molt bé”. L’atacant també assegura que “només amb esforç i treball s’aconsegueixen els objectius, i sobretot en una competició tant dura”. Una bona temporada de Criado al Molins pot obrir-li les portes del Gavà, equip de Tercera Divisió on el que serà el seu nou entrenador, Joan Garcia, té funcions a l’staff tècnic.

Cal recordar que en l’últim partit de l’última temporada que Criado va jugar al Molins, fa dos anys, va evitar que l’equip caigués al descens fent 5 gols fonamentals quan encara era molt més jove que la resta. Només queda imaginar-se del que serà capaç aquest gran jugador la temporada vinent, ara que ha crescut.

Recomanacions personalitzades