Ual·la portarà música, teatre i humor al Músiques Invisibles

El cicle de concerts de Molins de Rei dedicat a artistes emergents i poc coneguts presenta dimecres Ual·la, un duet teatral i musical que es caracteritza per unes actuacions plenes d’humor i per cançons fresques i alegres. Viu Molins de Rei oferirà el concert en streaming.

Ual·la oferirà una actuació a mig camí entre la música i el teatre // Músiques invisibles

Ual·la oferirà una actuació a mig camí entre la música i el teatre // Músiques invisibles

Després de la ruptura sonora amb la tradició del cicle Músiques Invisibles dels Empty Cage ara fa un mes, el cicle de concerts que dóna a conèixer a Molins de Rei grups emergents torna a sorprendre per presentar Ual·la, un duet que a més de música també portarà actuacions teatrals al Mulei. El grup, creat el 2010, és un duet format per la veu, el piano i la guitarra de Modesto Lai, la veu i la guitarra d’Alba Rubió, i les actuacions teatrals de tots dos.

Ells mateixos expliquen que fan música “fresca, dinàmica i amb un toc d’humor”. I s’autodefineixen de manera ben peculiar, resumint bé la manera de ser del grup: “Espelmes, figuretes de papiroflèxia penjades de la paret, un cor de gallines i pollets, mobles de cartró, tacte de Maizena, xilòfons i ukeleles aragonesos…”. Com molts dels grups que passen pel Músiques Invisibles, van rebre un reconeixement del concurs de músics emergents Sona 9. En el seu cas no van guanyar ni van ser finalistes, però sí que van ser seleccionats a l’edició de 2011.

En directe amb Viu Molins de Rei

El concert, organitzat per l’Ateneu Mulei i el programa L’Altraveu de Ràdio Molins de Rei, amb el suport de Viu Molins de Rei, tindrà lloc a la seu l’Ateneu Mulei, al carrer Ponent, a les 20:45 hores. L’ateneu obrirà les portes a les 18:30, i des de les 20:10 s’hi farà en directe el programa de ràdio L’Altraveu. Viu Molins de Rei retransmetrà el concert en directe amb imatge i so a través d’streaming, i oferirà posteriorment l’actuació íntegra.

Recomanacions personalitzades