Jordi Romeu passa el relleu a Sílvia Guillén com a portaveu d’Esquerres per Molins de Rei

La regidora Sílvia Guillén és la nova portaveu de la coalició Esquerres per Molins de Rei. Jordi Romeu, que va assumir el càrrec al marxar Víctor Puntas, passa el relleu a Guillén com a part del procés de renovació del partit després de la gran pèrdua de vots a les darreres municipals.

Sílvia Guillén i Jordi Romeu van desgranar en roda de premsa les conclusions de l'assemblea d'Esquerres per Molins de Rei // David Guerrero

Sílvia Guillén i Jordi Romeu en roda de premsa a l’inici de la legislatura // David Guerrero

Després de dinou mesos amb Jordi Romeu al capdavant del grup municipal d’Esquerres per Molins de Rei, coincidint amb la meitat del mandat, Sílvia Guillén assumeix les seves funcions i es converteix en la nova portaveu a l’Ajuntament de la coalició.

Aquest relleu es produeix en el marc del procés de renovació que Esquerres per Molins de Rei porta fent al llarg dels dos últims anys. Després dels dolents resultats aconseguits a les darreres eleccions municipals, quan van quedar-se amb dos regidors, el primer pas de la renovació el va donar Víctor Puntas, renunciant a la seva acta de regidor a l’octubre del 2011. Amb la marxa de Puntas, Sílvia Guillén, que anava com a número 3 a les llistes de la coalició, va entrar a l’Ajuntament i Jordi Romeu -número 2 i membre d’Esquerra Nacionalista de Molins de Rei- va assumir el càrrec de portaveu.

Ara, Esquerres per Molins de Rei ha decidit que sigui Guillén qui assumeixi aquesta responsabilitat i es converteixi en la cara més visible de la coalició a l’Ajuntament però també d’ERC a Molins de Rei. El creixement de protagonisme de Guillén la converteix així en la principal candidata a liderar la llista electoral del partit al 2015. Abans, però, l’executiva d’ERC haurà de decidir si aprofita la força que actualment té a nivell nacional la marca del seu partit o continua en coalició amb el partit pràcticament unipersonal de Jordi Romeu.

Recomanacions personalitzades