Torna el torneig d’handbol gespa

La secció d’handbol del CE Molins de Rei torna a organitzar un torneig amb un format innovador sobre la gespa del municipal Ricard Ginebreda. 

Cartell IV Open Handbol Gespa Molins de ReiL’handbol de Molins de Rei torna a trencar tòpics. El proper 29 de juny arriba el IV Open d’Handbol Gespa, una modalitat de torneig innovadora amb el protagonisme en el terreny sobre es juga: la gespa. Servirà, una vegada més, per fomentar la pràctica de l’handbol entre aquells que juguen habitualment, velles glòries que ho van deixar fa temps i noves fornades que poden descobrir aquest esport en partits amb una dinàmica lúdica i engrescadora.

Hi hauran quatre categories: cadet masculí, sènior mixta, sènior femení i amateur mixta. Per tant, es combinaran enfrontaments entre jugadors amb un esperit més competitiu amb partits d’altres col·lectius que simplement voldran passar una bona estona. La competició, que es realitzarà al municipal Ricard Ginebreda del barri del Canal, començarà a les 17:30 i finalitzarà amb el dia, a les 12 de la nit. Aquest horari farà front a la xafogor pròpia de l’estiu. El guanyador de cada categoria s’emportarà un pernil.

Els equips seran de 5 jugadors i, per tal d’apuntar-se, només s’ha d’enviar un email a gespahandbolmolins@gmail.com i pagar 40€ per equip seguint les instruccions indicades. Aquestes instruccions, i alguns aspectes més de la competició, es poden consultar al Facebook de l’entitat.

Recomanacions personalitzades