La Xauxa Xica s’abraça al crowdfunding per canviar d’ubicació

Els requeriments de l’Ajuntament fan que el projecte més conegut de Vincles, la Xauxa Xica, hagi de canviar d’ubicació. Davant la manca de recursos econòmics aposten pel micromecenatge per rehabilitar una casa cedida per un dels pares de grup de criança.

cobert Xauxa Xica

La Xauxa Xica es va rehabilitar fa un any // Xauxa Xica

El projecte més conegut del grup de criança Vincles, la Xauxa Xica, canvia d’ubicació amb l’objectiu de “creixer i fer-se més gran”.  A més d’impedir concerts amb una gran quantitat de persones, els últims requeriments de l’Ajuntament de Molins de Rei al Casal Autogestionat de Joves La Mola fan que l’espai d’acompanyament per a infants hagi de canviar d’ubicació per continuar endavant.

Les noves necessitats de la Xauxa Xica arriben tot just “un any després de fer un gran esforç per rehabilitar la Xauxa actual” i, davant la manca de recursos econòmics, s’ha decidit apostar pel micromecenatge o crowdfunding a partir de la plataforma Goteo. Concretament, es demana el recolzament de la ciutadania per habilitar “una casa preciosa a Molins generosament cedida per una de les famílies de la Xauxa”. L’objectiu és arribar a un mínim de 3.212€ i, de moment, 46 cofinançadors han aportat un total de 2.715€.

cartell Final curs Xauxa (1)Festa d’Estiu

El proper diumenge dia 30 es realitza la Festa d’Estiu de la Xauxa i de Vincles, Grup de Criança, al Pati de Ca n’Ametller. La festa començarà a les 11 del matí i s’allargarà durant tot el matí.

Es realitzarà un mercadet de roba, joguines i objectes infantils de segona mà. A partir de les 11:30 es realitzarà una festa de l’aigua i de l’escuma que promet divertir a petits i grans. La jornada finalitzarà amb un dinar popular.

Recomanacions personalitzades